"Pune ia și hai!", îndemnul Școlii nr. 38

Joi, 03 Decembrie 2015
721
Ieri, la Școala Gimnazială Nr. 38 "Dimitrie Cantemir" a fost zi de sărbătoare - s-a predat lecția de patriotism. Cadrele didactice și elevii au dovedit că sunt mândri de faptul că sunt români și de simbolurile țării noastre. Fiecare a purtat însemne românești: costume populare, ii sau panglici tricolore la brâu, în piept sau în păr.

Fiecare clasă a desfășurat activități închinate Zilei naționale, de la cei mai mici, până la cei mai mari: au colorat, au decupat, au lipit, au citit, au recitat, au ascultat sau au dovedit cât de multe cunoștințe au despre istoria și însemnătatea zilei de 1 Decembrie.

"Cadrele didactice au purtat ii, costume populare sau marame și în toată școala a fost veselie! Să ne învățăm copiii ce înseamnă să fii român, ce valori are această minunată țară, cât de invidiat este portul nostru popular și să strigăm într-un glas «Sunt mândru că sunt român!». La mulți ani, România! La mulți ani, români frumoși!", au declarat, pentru "Cuget Liber", prof. dr. Iris Sarchizian, director, și prof. înv. primar Claudia Cârstocea. 


Articole pe aceeasi tema

Joi, 08 Octombrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Cum ar fi omenirea fără educație?
Pagina a fost generata in 0.2745 secunde