Punctaje remarcabile la concursul de informatică pentru elevi de la Școala „Gala Galaction” din Mangalia

316
Punctaje remarcabile la concursul de informatică pentru elevi de la  Școala „Gala Galaction” din Mangalia - scoalasursanewsflux-1616942132.jpg

Articole de la același autor

Din păcate, anul acesta, elevii au învăţat mai mult online, decât fizic, în bănci, la şcoală. De aceea, din cauza pandemiei, elevii Şcolii „Gala Galaction” din Mangalia, au participat la competiţiile şcolare în acelaşi mod şi au obţinut rezultate remarcabile. În urma Concursului internaţional „Bebras” de informatică şi gândire computaţională, ei au obţinut punctaje remarcabile în clasamentul naţional.

Ca urmare, Alexandru Thurry Burileanu, elev în clasa a şasea a întrunit punctajul maxim. Alături de el s-au aflat Teodora Stoica, Andrei Gaina Toma, Manuel Zorlescu, Matei Comăniţa.

De asemenea, în martie au avut loc două competiţii şcolare de programare. Prima este „Osepi”, un concurs organizat de Societatea de Excelenţă în Informatică, cu acordul Ministerului Educaţiei, concurs ce înlocuieşte olimpiada de informatică, la care elevul Alexandru Thurry Burileanu a obţinut locul III la etapa judeţeană a concursului. A doua este „Empowersoft”, concurs naţional de programare, unde, acelaşi elev a obţinut locul VII în clasamentul naţional. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4163 secunde