Provocare "aruncată" artiștilor și fotografilor constănțeni

290
1
Provocare
Evenimentul Papergirl revine la Constanța, după ce la prima ediție, în 2012, când a fost inițiat de către artista Mihaela Bota, s-a bucurat de un interes deosebit.

Ce este Papergirl? Un eveniment ce dorește să ofere constănțenilor posibilitatea nu doar de a-și etala în public pasiunea pentru artă, dar și de a primi pe stradă o parte din arta unui concetățean. Mai precis, scopul este de a face un apel la artiștii și fotografii ce doresc să-și expună gratuit lucrarea într-un spațiu public, după care aceste lucrări sunt rulate și împărțite gratuit de pe bicicletă în rândul publicului larg. Conceptul Papergirl este o mișcare culturală de stradă inițiată în anul 2006 în Berlin de către Aisha Ronninger.

Artiștii care doresc să participe se pot înscrie pe pagina papergirl.iloveconstanta. ro până pe data de 26 octombrie. Se acceptă maxim cinci lucrări, cum ar fi desene, picturi, fotografii, colaje, editări și alte opere ce se regăsesc pe un suport ce poate fi rulat, de la un singur artist.

Expoziția va avea loc în perioada 27 octombrie - 9 noiembrie și, la fel ca în precedenta ediție, lucrările vor fi expuse în cadrul librăriei Cărturești din City Park Mall.

Ultima etapă din eveniment o constituie rularea lucrărilor adunate și împărțirea acestora, în data de 9 noiembrie, de către un grup de bicicliști din care vor face parte atât proprietarii lucrărilor, cât și membri ai grupurilor Ciclism Constanța și Skirt Bike Constanța. 

Comentează știrea

Hermes Birkin For Sale Dubai
30 octombrie 2014
Hermes Birkin For Sale Dubai

Provocare "aruncată" artiștilor și fotografilor constănțeni | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Hermes Birkin Bag Buy Uk http://www.comune.broccostella.fr.it/css/fonts/pures/what-your-hermes-birkin-bag-buy-uk-say-about-you.asp Hermes Birkin For Sale Dubai http://fromburntonow.it/public/File/hermes-birkin/hermes-discount-hermes-birkin-for-sale-dubai-6884.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3572 secunde