Protest al studenților nigerieni de la UMC

417
1

Articole de la același autor

Studenții din Nigeria au protestat, ieri, în fața Universității Maritime din Constanța, în mod pașnic, împotriva agenției care le plătește studiile în România, întrucât sunt întârzieri foarte mari de plată a taxelor de școlarizare și a banilor pentru întreținerea lor.

Întrebat în legătură cu acest protest, rectorul Cornel Panait a declarat: "Studenții au apreciat eforturile pe care universitatea le-a făcut în sprijinirea lor în toată această perioadă, dar totuși totul are o limită. Ca urmare, au protest împotriva agenției IMASA, dar există un mesaj de la agenție că plățile vor fi făcute vineri și, respectiv luni. Nu au mai avut răbdare să aștepte și au protestat astăzi de dimineață (ieri - n.r.). Din fericire, pentru ei și pentru întregul sistem, în perioada în care ei protestau s-a primit confirmarea că banii pe care ei îi așteptau au fost plătiți și au intrat în conturile noastre, ceea ce înseamnă că după calcularea tuturor costurilor ei vor primi banii într-o zi sau două, așa cum s-a întâmplat și înainte. Ceea ce înseamnă că acest protest s-a finalizat înainte de începerea lui reală. Apreciem în mod deosebit sprijinul pe care toate instituțiile din Constanța care au atribuții în domeniul ordinii l-au asigurat pentru UMC. Trebuie să vă spun că atitudinea studenților în raport cu universitatea a fost una absolut corectă, nu au făcut vinovată de nimic instituția, dar s-au folosit de un mod democratic de a-și manifesta nemulțumirea", a mai declarat rectorul.

La ora actuală, în UMC studiază 295 de nigerieni, în anii III și IV de studii. 

Comentează știrea

Bobe si vancea
11 aprilie 2017
Bobe si vancea infractorii UOC

Salarizarea lu popescu, recunoscut combinator infractor, girata si coordonata de cele doua cozi de topor bobealex si vancea, epuristi notorii, urmeaza sa produca nenumarate dosare penale urmarea plangerilor formulate de profesori.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4515 secunde