Proiecții de filme în aer liber, pe Faleza Cazino din Constanța

636
Proiecții de filme în aer liber, pe Faleza Cazino din Constanța - proiectiidefilme2-1562944803.jpg

Articole de la același autor

Festivalul Cinemascop readuce filmele în aer liber, la malul mării. În fiecare seară de vineri, până pe 26 iulie, în Grădina de vară Farul din Mangalia și pe Faleza Cazino din Constanța, vor avea loc proiecții speciale, înaintea festivalului Cinemascop, programat în luna august, în Eforie Sud.

Astfel, pe 19 iulie, de la ora 21.30, va fi prezentat filmul "Chinese Take Away", din 2011, producție Spania - Argentina.

Roberto este proprietarul unui magazin de bricolaj și pare că nu este în toate mințile. Nu este răbdător cu clienții săi și este arțăgos cu distribuitorii. Într-o zi, Roberto cunoaște un tânăr chinez care este pe cont propriu în Buenos Aires și incapabil să vorbească o boabă de spaniolă. Decizia sa de a-l ajuta pe tânăr reprezintă începutul unei stranii prietenii care îi va schimba viața.

Pe 26 iulie, de la aceeași oră, pe Faleza Cazino Constanța, va fi prezentat filmul "The 100 Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared" ("Bătrânul de 100 de ani care a ieșit pe fereastră și a dispărut"), producție Suedia - Germania - Franța, din 2013.

După o lungă și palpitantă viață de lucru cu muniții, după ce a fost implicat în Războiul Civil Spaniol, în Proiectul Manhattan și în alte evenimente semnificative ale secolului 20, Allan Karlsson se găsește blocat într-un azil de bătrâni. Hotărât să se sustragă de la propria aniversare de 100 de ani, sare pe fereastră și apoi în primul autobuz, pornind într-o călătorie neașteptată care implică, pe lângă alte surprize, o valiză plină cu bani, niște răufăcători malefici și un elefant numit Sonya.

Intrarea este liberă la toate proiecțiile.

v v v

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada", Centrul Ceh (Czech Centre Bucharest), Consiliul Județean Constanța, Primăria Constanța, EUNIC Romania, cu sprijinul Embajada de Espana en Bucarest, Ambasada Suediei din București, Institutul Francez, Institutul Polonez și Goethe-Institut București. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4679 secunde