Proiect de mediu bilateral Universitatea "Ovidius" - Inspectoratul Școlar

327

Articole recomandate

Mâine, de la ora 9.00, în Aula Magna, Departamentul de Chimie și Inginerie Chimică al Facultății de Fizică, Chimie, Electronică și Tehnologia Petrolului din cadrul Universității "Ovidius", în colaborare cu Societatea de Chimie din România și Inspectoratul Școlar Jude-țean Constanța, organizează a V-a ediție a proiectului "Omul. Mediul. Poluarea". 
Scopul manifestării este înțelegerea modului în care umanitatea este legată de natură, conștientizarea elevilor asupra efectelor negative ale poluării mediului și implicarea în vederea dezvoltării unor atitudini responsabile față de mediul înconjurător și comunitate. 
La manifestare, vor participa elevi de gimnaziu și liceu din județul Constanța, înscriși la trei secțiuni: comunicări orale, postere și activități experimentale în scopul interpretării efectelor factorilor poluanți asupra echilibrului ecologic. 
Activitățile experimentale vor demonstra abilitățile practice și îndemânarea de a realiza investigații experimentale în scopul dezvoltării personalității tinerilor prin formarea unor competențe sociale ale acestora, cum ar fi comunicarea, munca, integrarea și asumarea rolurilor în echipă. 
Vor fi acordate diplome de participare pentru toți elevii, precum și premii și mențiuni pentru elevii merituoși din fiecare secțiune.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3357 secunde