Program de masterat regional pentru studiile în problematica Regiunii Mării Negre

243
1
Program de masterat regional pentru studiile  în problematica Regiunii Mării Negre - programedenmamut-1520872252.jpg

Articole de la același autor

Cu prilejul vizitei oficiale în Turcia, la Întâlnirea Secretarilor Generali ai Parlamentelor din țările membre APCEMN, prof. univ. dr. Eden Mamut, secretarul general al Rețelei Universităților de la Marea Neagră (RUMN), a susținut ideea realizării unui program de masterat regional destinat studiilor în problematica Regiunii Mării Negre. Inițiativa va fi supusă atenției reprezentanților Ministerelor Educației din țările membre OCEMN la Conferința Ministerială de la Moscova.

De asemenea, cei prezenți au salutat inițiativa de cooperare din domeniul implementării obiectivelor ONU pentru dezvoltare durabilă până în 2030 pentru țările din regiunea Mării Negre.

RUMN pregătește Congresul rețelei care va avea loc, anul acesta, la Salonic, în Grecia, având ca temă Implementarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale ONU până în 2030 în țările din zona Mării Negre. Reprezentanții OCEMN au asigurat că vor sprijini toate activitățile rețelei în acest domeniu.

Comentează știrea

Particula
13 martie 2018
cu masa zeerooo...

Este foarte tare intermin isteriala asta de la Moscova ... Nu a fost desfiintata? Ca ea a fost creata doar ca sa impiedice aderarea la UE a tarilor din est cu politicieni cu nostalgia CAER ului. Acum.. ce sa vezi, aveau rusii si turcii nevoie sa se puna la curent cu platforma Magurerle si nu aveau cum.. Bravo mai baieti ! Asa este intre tarile socialiste... mai ales de la noi catre rusi...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5184 secunde