Profesorul Carmen Guguş, noul director al Şcolii nr. 29

Miercuri, 07 Octombrie 2020, 20:49
358
Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa a decis, în cursul zilei de ieri, numirea unui noi director al Şcolii nr. 29 „Mihai Viteazu” din Constanţa. Potrivit inspectorului şcolar general, prof. Sorin Mihai, este vorba despre profesorul de limba română Carmen Guguş. Cadrul didactic a primit transferul în interesul învăţământului pentru postul de director al unităţii de învăţământ până la finele anului şcolar 2020 – 2021.

Decizia de numire vine în urma demisiei fostului director, prof. Ion Denys Ciorogaru. Acesta şi-a anunţat demisia în cursul zilei de duminică, 4 octombrie, în timpul scandalului iscat ca urmare a acţiunii poliţiştilor din cadrul Secţiei 2, care au dus la sediu şi au amendat opt tineri care se aflau în curtea şcolii vineri seara, la ora 20, după încheierea cursurilor.

De altfel, şeful ISJ Constanţa şi-a exprimat nemulţumirea, încă de la începutul acestei săptămâni, asupra faptului că poarta unităţii de învăţământ a fost lăsată deschisă, dintr-o neglijenţă, şi că gardul unităţii de învăţământ este neîngrijit, de ani de zile.Pagina a fost generata in 0.3167 secunde