Profesorii nu vor mai corecta lucrările elevilor cu roșu

813
4
Profesorii nu vor mai corecta lucrările elevilor cu roșu - pix-1359413204.jpg

Articole recomandate

Profesorii nu vor mai putea corecta lucrările cu roșu, deoarece, psihologii susțin că această culoare, prezentă pe foaie, îi stresează pe elevi, motiv pentru care greșelile vor fi evidențiate cu verde, o culoare mult mai optimistă.

De la începutul lunii februarie, profesorii nu vor mai avea voie să corecteze lucrările cu roșu. Tot mai mulți elevi s-au plâns că se simt stresați atunci când văd culoarea roșie pe lucrări, scrie relitatea.net.


Psihopedagogii au ajuns la aceeași concluzie, faptul că roșul provoacă angoasă și stres.
Pixul roșu va fi legal doar la încheierea mediilor din catalog.



Comentează știrea

eu
29 ianuarie 2013
Chiar asa!

De ce nu se interzic si lucrarile scrise ? Ii streseaza pe elevi! Sa se desfiinteze si scoala! E stresanta pentru elevi!

ion
29 ianuarie 2013
scoala

de ce nu? pauza sa fie pt. curs iar ora de curs sa fie pauza pentru elevi ,ii streseaza cursul de o ora. Propun ca elevii indiferent de virsta sa nu fie notati , ii streseaza nota.scoala sa fie locul de stresat profesorii asta se doreste ?

Chiar mai mult
29 ianuarie 2013
Culoare non grata

Culoarea rosie sa fie scoasa in afara legii.Cand te streseaza semaforul rosu asta inseamna ca s-a schimbat guvernul.Becul rosu din semafor sa fie inlocuit cu unul verde sau portocaliu si becul verde sa ramana tot verde.Ce iaste o persoana non grata ? O persoana non grata iaste persoana care poarta o basca non grata.De exemplu,pe mine ma streseaza basca rosie.

Constanteanul
10 februarie 2013
Rosul streseaza?

Chiar ca sunt stresati saracii elevi,nu s-ar putea aloca niste fonduri pt. tigari,bauturi fine si cafele? Chiar mai trebuie scoala? Nu e destul ca au printii bani de nu le mai stiu numarul si fac tot ce vor? De ce sa mai faca scoala,sa-l vada pe profu' de mate' ca vine per pedes la scoala pt. ca nu isi permite sa vina cu taxiul? Sau sa ii vada pe alti profi' ca vin cu niste Dacii numai bune de fier vechi si astia cica sunt mai avuti.Va rugam sa nu ii mai stresati corectandu-le tezele si ce mai corectati cu rosu,mai bine mergeti cu ei intr-un club si la o masa cu ceva in fata si o tigara, altfel se vede viata,sa vedeti cate stiu,nici nu veti mai avea de corectat,iar rosul vi se va parea desuet.Probabil vor fi toti premianti si numai premiul intai.Alo,domnule ministru,va rog sa luati masurile de rigoare (nu va opriti numai la culoarea rosie),si ce ar fi sa va ganditi la cum sa faceti sa le fie permis elevilor fumatul la ore? Daca veti reusi si asta,probabil vom avea numai genii,vom fi admirati de toata lumea si poate asa vom fi vazuti si noi mai bine.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2766 secunde