Profesorii Liceului „Ovidius” inovează competențe digitale și tehnice

620
Partener în cadrul proiectului Erasmus+ KA 201, proiect de parteneriat strategic în educația școlară (no 2020-1-IT02-KA201-079793) cu titlul „Make Sense - Social Entrepreneurship for School Education”, Liceul Teoretic „Ovidius” din Constanța a fost reprezentat la cea de-a doua întâlnire de proiect de prof. Carmen Bucovală, prof. Rodica Crăciun și prof. Cristina Anghel.

Întâlnirea, desfășurată on-line, a vizat prezentarea modulelor ce vor sta la baza dezvoltării unui curs de formare a formatorilor (profesori de la liceele partenere din România, Slovenia, Italia și Irlanda de Nord). Modulul dezvoltat de prof. Alina Chirilă și prof. Alina Nițu vizează derularea de activități de formare în vederea promovării competențelor digitale și tehnice, parte a competențelor cheie, așa cum au fost ele formulate în documentele programatice ale Consiliului Europei.

Acestea sunt privite ca priorități și în EntreComp, cadrul european al competențelor antreprenoriale, astfel încât, modulul dezvoltat de profesorii Liceului Teoretic „Ovidius” este o componentă cheie în viitoarea curriculă ce urmează a fi realizată în cadrul acestui proiect.

La finele săptămânii trecute, s-a desfășurat un eveniment de prezentare a proiectului „Make Sense”, eveniment la care au participat reprezentanți ai Junior Achievent Italia, Ashoka Italia, Universității „John Cabot” Roma și ai Arezzo Ethic Academy. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4603 secunde