X
X
Mai multe ştiri online:

Profesorii - la examen! Astăzi, are loc concursul de titularizare

Ştire online publicată Miercuri, 17 Iulie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
881 de candidați s-au înscris pentru a susține concursul național de ocupare a posturilor din învățământ. Proba scrisă va avea loc, astăzi, în trei centre de concurs din municipiul Constanța.

Cei mai mulți candidați sunt la învățământ preșcolar - 155, învățământ primar - 147, limba și literatura română - 75, educație fizică și sport - 70, matematică - 69, limba și literatura engleză - 57, biologie - 28, istorie - 27, psihologie - 1, educație muzicală specializată: studii teoretice - 1, educație tehnologică - 1 și electronică, automatizări, telecomu-nicații - 1.

Proba scrisă începe la ora 10.00, iar durata de redactare a lucrărilor este de patru ore. Accesul candidaților în centrele de concurs este permis în intervalul 8.00 - 8.45. Candidații care nu sunt prezenți în sală înainte de a fi deschis plicul cu subiecte nu mai pot susține proba scrisă. Pentru redactarea lucrărilor se folosește cerneală sau pix cu pastă de culoare albastră, iar desenele sau graficele se pot executa și cu creionul negru.

Rezultatele vor fi afișate, marți, 23 iulie, la Inspectoratul Școlar Județean Constanța și la centrele de concurs. Contestațiile vor fi depuse la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, marți, 23 iulie, până la ora 21.00, și miercuri, 24 iulie, între orele 9.00 și 15.00. Rezultatele finale vor fi afișate, marți, 30 iulie, atât la Inspectoratul Școlar Județean Constanța, cât și la centrul de concurs, rămânând afișate cel mult 30 de zile.

Candidații trebuie să obțină minimum nota 7 (șapte) atât la proba scrisă, cât și la proba practică sau inspecția specială la clasă în profilul postului pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare) și minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială în profilul postului pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire).

"În total, sunt 2.294 de posturi scoase la concurs. Din acestea, 172 sunt cu angajare pe perioadă nedeterminată și 2.122 cu angajare pe perioadă determinată. Din cele 172, 112 posturi didactice sunt disponibile în mediul urban și 60 în mediul rural. Cele mai multe posturi sunt pentru educatoare și învățătoare", a declarat inspectorul școlar general adjunct, prof. Alina Codreanu. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31467 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3926 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1469 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1256 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3204 secunde