Profesorii din Năvodari, implicaţi într-un nou proiect de mobilitate şcolară

169
Profesorii din Năvodari, implicaţi într-un nou proiect de mobilitate şcolară - profesoriisursabusinessinsider-1603812268.jpg

Articole de la același autor

Şcoala Gimnazială „Tudor Arghezi” Năvodari a lansat, de curând, proiectul de mobilitate şcolară Erasmus, intitulat „Safe sistematic action for future education”. Reprezentanţii unităţii de învăţământ au declarat că proiectul va fi implementat până la data de 31 august 2022. Implementarea proiectului presupune activităţi de mobilitate pentru grupul ţintă al proiectului, având ca scop implementarea unui management inovativ şi eficient, respectiv proiectarea şi învăţarea bazată pe competenţe: metode şi instrumente inovatoare şi eficiente.


Obiectivul general constă în training profesional pentru 12 participanţi care se vor familiariza cu tehnici şi metode activ - participative, centrate pe elev, în vederea modernizării şi inovării procesului instructiv - educativ. Aceştia vor deveni mentori pentru celelalte cadre didactice din şcoală, pentru elevii şcolii, părinţi şi comunitatea locală a oraşului Năvodari.


Echipa de management a proiectului şi-a propus ca mobilităţile să se desfăşoare în Franţa, Norvegia şi Malta. Prima formare în spaţiul european se va desfăşura la Paris, în luna aprilie 2021, a doua, în iulie,  în Norvegia, a treia formare va avea loc în august, în Oslo şi cea de-a patra mobilitate va avea loc în noiembrie 2021 în Malta.  


În funcţie de confirmarea partenerului din Elveţia, urmează să se stabilească locaţia şi perioada mobilităţilor. În funcţie de evoluţia pandemiei de coronavirus, programul cursurilor şi perioada de desfăşurare poate suferi modificări. Menţionăm că grupul ţintă este format din 12 cadre didactice.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9849 secunde