Profesori de la Colegiul Energetic dezbat teme de inovație didactică, în Grecia

164
Profesori  de la Colegiul Energetic dezbat teme de inovație didactică,  în Grecia - colegiullenergetic14-1457025277.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi și până pe 7 martie, profesorii Maria-Magdalena Manțu, Adriana Ciocan și Nicoleta Banu, de la Colegiul Tehnic Energetic din Constanța, participă la o reuniune în Grecia, la Santorini, parte a unui Proiect Erasmus+ dezvoltat de această instituție constănțeană.

Colegiul este partener și beneficiar în acest proiect pe teme de inovație didactică, al cărui coordonator este Universita Degli Studi Della Tuscia din Viterbo, Italia, proiectul având opt parteneri din șapte țări: Italia, Grecia, Portugalia, Danemarca, Belgia, Anglia și România.

Proiectul asigură continuitatea altor două proiecte, obiectivul său fiind eficientizarea metodologiei didactice adresate în special învățării adulților prin realizarea de knowledge clip-uri, o tehnică de comunicare modernă implicând utilizarea tehnologiei informatice. La nivelul conceptelor metodologice, proiectul dezvoltă o cercetare a evoluției conceptelor de "family literacy, digital storytelling, intergenerational learning, authentic learning, transformational learning, digital learning etc".

Proiectul se adresează cadrelor didactice participante, dar și elevilor adulți, care vor contribui la realizarea unor produse de proiect. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4255 secunde