Profesori constănțeni care au picat testul psihologic

712
4

Articole de la același autor

La fiecare început de an școlar, cadrele didactice din învățământul constănțean sunt obligate să prezinte un set de analize medicale, printre care și testarea psihologică. La Liceul "Nicolae Dumitrescu" din Cumpăna, după cum confirmă chiar primarul Mariana Gâju, nouă profesori nu au trecut cu bine acest test. Ba mai mult, trei dintre ei au fost îndrumați spre un control de specialitate la psihiatru. Am încercat să aflăm amănunte de la prof. Lenuța Irina Pavel, directorul instituției, dar nu a putut fi contactată. Reamintim că, în semestrul II al anului școlar trecut, la o întâlnire cu presa, inspectorul școlar general prof. dr. Răducu Popescu susținea că cei de la catedră ar trebui testați și de câte patru ori pe an, poate astfel s-ar reduce reclamațiile depuse la sediul din str. Mihai Eminescu. La vremea respectivă fuseseră înregistrate 85 de plângeri din partea părinților nemulțumiți de comportamentul profesorilor. "Nu întotdeauna profesorii sunt în cea mai bună formă psihică, sunt momente grele pe care le parcurg și care lasă urme. Aceste tulburări reprezintă un risc major atât pentru cadrul didactic, dar mai ales pentru copii", spunea Răducu Popescu.




Comentează știrea

si totusi
22 octombrie 2014
pe elevi ?

Cine testează si elevii ? Sunt printre ei adevărate lepre. Sunt ținuți cu forță in învățământ, nu pot fi exmatriculati si au mai multe drepturi decât profesorii ! Lipsa de educatie de acasă, de implicare a părinților pe care ii au si sunt la fel de prost crescuți, se face simțită zilnic. Isj vrea cat mai puțin deranj din partea profesorilor, dar cați profesori nu și-ar dori un control la psiholog si pentru cei de acolo ? Garantat nu trec multi din ei acest test !

profesor
22 octombrie 2014
parinti

Dar pe parintii elevilor cine ii controleaza? Exista parinti ce ar trebui sa fie decazuti din drepturi pentru comportamente agresive , neglijenta etc. Noi nu reusim sa facem in 4-6 ore pe zi ceea ce ar trebui sa faca in restul timpului familia si societatea. Exista exceptii de la normal . Dar majoritatea cadrelor sunt dedicate profesiei lor. Tocmai din acest motiv, noi ,profesorii normali si dedicati meseriei, suntem de acord cu aceste testari deoarece dorim sa ne delimitam de aceste cazuri izolate ,dar care ne produc si noua colegilor un real discomfort la locul de munca. Felicitari psihologilor ce-si asuma aceste rezultate!

iulia
22 octombrie 2014
locuri sigure

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Vlad
24 octombrie 2014
psihologi

Pe psihologi cine ii testeaza?

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Profesorii așteaptă banii, nu promisiuni
Miercuri, 10 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Bucurie mare pentru profesori
Pagina a fost generata in 0.3857 secunde