Prof. univ. dr. Eden Mamut, premiat la Sarajevo

350
1
Prof. univ. dr. Eden Mamut, premiat la Sarajevo - edenmamut-1373038886.jpg

Articole de la același autor

În perioada 3 - 5 iulie, prof. univ. dr. Eden Mamut, secretarul general al Rețelei Universităților de la Marea Neagră a efectuat o vizită oficială în Bosnia și Herțegovina și în Serbia.

Vizita la Sarajevo a fost prilejuită de participarea la Conferința Internațională pentru Cooperare Regională în Centrul și Sud-Estul Europei. Conferința a prilejuit participarea miniștrilor de resort din țările din zonă, a reprezentanților comunității de afaceri, cadre didactice, cercetători și reprezentanți ai corpului diplomatic. Au fost prezentate rapoarte asupra contextului actual din regiune, proiecte și posibile abordări care să permită relansarea cooperării regionale.

În programul conferinței s-a organizat cea de-a 28-a ediție a ceremoniei de acordare a premiilor Najmenadzer - Best Manager al Asociației Europene a Managerilor din Centru și Sud-Estul Europei. Premiile sunt acordate de un juriu internațional pe mai multe domenii. La această ediție, juriul a acordat marele premiu pentru domeniul știință și educație prof. univ dr. ing. Eden Mamut. În motivația acordării premiului s-au prezentat contribuțiile prof. Mamut în activitatea de cercetare științifică și în cea didactică, brevetele de invenție, prioritățile în domeniul științific și câteva din proiectele internaționale derulate în coordonarea sa. Nu în ultimul rând, au fost prezentate contribuțiile sale la structurarea Rețelei Universităților de la Marea Neagră în cei peste 15 ani activitate în acest domeniu. 

Comentează știrea

10mx30m Transparent Camping Tent, High Peak Party Tent, Tent Manufacturer China
11 martie 2015
10mx30m Transparent Camping Tent, High Peak Party Tent, Tent Manufacturer China

Pound a 2 rebar halfway into the ground and slip a fat pipe over it. 10mx30m Transparent Camping Tent, High Peak Party Tent, Tent Manufacturer China http://www.partytentforsale.com/10mx30m-transparent-camping-tent-high-peak-tent-tent-manufacturer-china.html

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Februarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Cine va fi noul rector?
Pagina a fost generata in 0.4526 secunde