Prof. Sorin Ion, secretarul de stat din Ministerul Educației, la Constanța: „Școlile nu sunt focare de infecție. Riscurile sunt în zonele adiacente”

845
Prof. Sorin Ion, secretarul de stat din Ministerul Educației, la Constanța: „Școlile nu sunt focare de infecție. Riscurile sunt în zonele adiacente” - whatsappimage20210426at095101-1619419928.jpg
La această oră, în Sala Senatului Universității „Ovidius” din Constanța (UOC) are loc un eveniment de promovare a campaniei „Vaccinare și testare pentru învățare” inițiată de Ministerul Educației.


La acțiune participă reprezentanții conducerii universității, alături de secretarul de stat pentru învățământul preuniversitar, prof. Sorin Ion și inspectorul școlar general, prof. Sorin Mihai. De asemenea, au confirmat participarea la eveniment: prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Stelian Gima, senatorul Septimiu Bourceanu, prof. univ. dr. Sorin Rugină, medic epidemiolog la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, alături de reprezentanți ai Primăriei Municipiului Constanța, ai Direcției de Sănătate Publică Constanța, ai Consiliul Național al Elevilor, ai Comitetului Județean al Părinților Constanța și ai sindicatelor din învățământul preuniversitar.


Secretarul de stat, prof. Sorin Ion, vorbește în acest moment despre necesitatea respectării a trei factori, vaccinare, testare, respectarea regulilor. „Școlile nu sunt focare de infecție. Riscurile sunt în zonele adiacente”.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7817 secunde