Prof. Nicoleta Bercaru, noul director interimar al Centrului Cultural Județean "Teodor Burada"

Vineri, 29 Mai 2020, 19:58
596
Prof. Nicoleta Bercaru este noul director interimar al Centrului Cultural Județean "Teodor Burada" din Constanța. Decizia a fost votată în ședința ordinară de vineri a Consiliului Județean Constanța, la propunerea președintelui CJC, Marius Horia Țuțuianu.

"Voi fi interimar pentru următoarele trei luni, până la organizarea concursului. Vizez includerea instituției în cât mai multe proiecte, deoarece cultura este foarte ofertantă. Știu că așteptările sunt mari și este o provocare pentru mine acest pas nou", a declarat, pentru "Cuget Liber", Nicoleta Bercaru.

În prezent, Nicoleta Bercaru ocupă postul de director al Școlii Gimnaziale nr. 39 "Nicolae Tonitza" din Constanța. Aceasta a menționat că nu va putea păstra ambele posturi și, cel mai probabil, va renunța la cel de manager școlar. "Pentru mine este important să păstrez legătura cu educația, iar Centrul Cultural este o instituție care împletește cultura cu educația. Voi păstra legătura cu copiii și cu părinții. Deocamdată, mă ocup de școală. Noul post îl voi prelua după 20 iunie. Este o perioadă critică pentru toată lumea, urmează examenele. Chiar m-a interesat să trec alături de copii prin examen. Simt că au nevoie de mine și acolo", a mai spus prof. Nicoleta Bercaru.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2658 secunde