Prof. Eden Mamut, într-un juriu internațional

270

Articole de la același autor

Zilele acestea, se desfășoară la Bratislava, în Slovacia, lucrările celei de-a cincea ediții a Forumului Dunărean de Finanțare a Proiectelor.

Ediția din acest an este găzduită de Banca Națională a Slovaciei și reunește peste 200 participanți din țările membre ale Strategiei Dunării.

La ediția din acest an, prof. univ. dr. ing. Eden Mamut, Secretarul General al Rețelei Universităților de la Marea Neagră, va lua parte la lucrările Forumului în calitate de membru al juriului internațional care va evalua propunerile de proiecte și care va desemna organizația câștigătoare a premiului pentru cea mai bună propunere de proiect.

Strategia Regiunii Dunării reprezintă o inițiativă a Uniunii Europene având ca scop accelerarea dezvoltării acestei regiuni care cuprinde alături de țara noastră alte opt țări membre ale UE, trei țări asociate la UE și două țări vecine, adresându-se unei populații care depășește 115 milioane de locuitori. Strategia este structurată pe patru axe care se referă la întărirea conexiunilor dintre țările membre, concertarea eforturilor pentru protejarea mediului înconjurător, consolidarea capacității instituționale și facilitarea derulării de proiecte care să contribuie la creșterea competitivității regiunii în ansamblu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9662 secunde