Prof. Eden Mamut, față-n față cu colegii și studenții

2070
25
După ce miercuri, 1 februarie, a avut loc dezbaterea cu tema "Reajustarea activităților Universității la cerințele reale ale comunității", vineri, în campus, la sediul Facultății de Științele Naturii, prof. univ. dr. ing. Eden Mamut o făcut o prezentare a activităților de interes pen-tru colegii de la această specializare, pe tema "Infrastructuri de educație și cercetare în Delta Dunării și la Marea Neagră". După care a urmat o nouă sesiune a Colocviilor INSAE care se derulează în cadrul proiectului ARGOS.

Săptămâna viitoare, marți, 7 februarie, de la ora 12, în campus, la sediul Facultății de Litere, a decis să vorbească despre contemporaneitatea lui Ovidius și cultura organizațională a Universității, cu accent pe proiecte din domeniul lingvistic și jurnalism.

Miercuri, 8 februarie, de la ora 10, în campus, la sediul Facultății de Teologie, același candidat la funcția de rector va face prezentarea cu tema "Universitatea «Ovidius», centru internațional de reflexie și cooperare inter-universitară în promovarea dialogului dintre religii și a toleranței". În aceeași zi, dar de la ora 15, în Aula Magna va urma prezentarea: "Centrarea programelor educaționale și a întregii activități a universității pe studenți".

Dezbaterile programate sunt deschise și la ele poate participa oricine dorește. 

Comentează știrea

25 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Unii care-l voteaza
4 februarie 2012
EDEN MAMUT pentru rector!!!!!!!

Mamut un exemplu bun de urmat!

Dinu
4 februarie 2012
Sprijiniti candidatura Prof. unic. dr. Marian COJOC

Respect pt toti candidadtii, dar Prof. Marian Cojoc este cel mai potrivit.

Mongol
4 februarie 2012
Genghis Khan

Tatar,tu stai mai mult plecat pe afara cum de te-ai gandit sa stai zilele astea pe la scoala?Cumva ai mustrari de constiinta si te-ai apucat sa stai de vorba cu profesorii care si asa nu te asculta?

studentii lui MAMUT EDEN
4 februarie 2012
MAMUT EDEN..Dumnezeul nostru nu te va ierta niciodata ca nu uita ce le faci studentilor tai

MAMUT,au ajuns studentii tai sa plece de la UOC ca nu ii lasi sa isi dea licenta decat contra la 2-3000 euro si ajung sa faca an complementar pe la universitati din Bucuresti si Brasov,ti-ai batut joc de invatamantul constantean plecand mai mereu in plimbari prin afara cu banii UOC,ai umplut rectoratul cu cererile tale de decontare a deplasarilor,dar nu e nimic si TU si VICTOR CIUPINA o sa returnati toti banii pe care i-ati cheltuit din UOC dupa bunul plac

CNSASS
4 februarie 2012
Mamut Eden,Breaban Virgil

Comunicat de presa-MAMUT EDEN,BREABAN VIRGIL,subsemnatii au fost identificati ca colaboratorii ai securitatii sub diferite nume de cod care vor fi date publicitatii in perioada urmatoare,dupa primele cercetari presupunem ca au fost date de catre susnumitii diferite note informative despre colegii dansilor in toata perioada in care au activat in invatamant.

Societatea de Stiinte Matematice din Romania
4 februarie 2012
Scrisoare adresata Decanului Facultatii de Matematica din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta

Prin prezenta,rugam pe Dl. Wladimir Boskoff,vicepresedinte al Societatii de Stiinte Matematice,sa se dezica de activitatile pentru campania electorala la functia de rector al Universitatii Ovidius ale domnilor Mihai Girtu si Mamut Eden,deoarece acesti profesori aduc un grav prejidiciu imaginii educationale implicit impactului de formare educationala asupra studentilor.De asemenea rugam pe Dl. Wladimir Boskoff sa iasa in presa cu ceea ce detine informativ despre acesti doi profesori,informatii care sunt detinute de catre dansul in toti acesti ani de activitate in invatamant alaturi de acesti domni,in speta Mihai Girtu si Mamut Eden.Rugam de asemenea sa nu se lase prins in mijlocul activitatii neadecvate intreprinse in Universitatea Ovidius din Constanta de catre actualul rector Victor Ciupina pe sfarsit de mandat.Prin prezenta facem apel la Dl. Rector al Universitatii Ovidius din Constanta,Victor Ciupina sa nu confunde politica cu sistemul de invatamant.

comunitatea pagano-turca
4 februarie 2012
eden mamut

domnule eden mamut , din partea comunitatii aveti cea mai mare sustinere numai daca din SPAGILE PRIMITE de la STUDENTI ne impartiti si noua ceva. mullt succes

victor ciupi
4 februarie 2012
ma chinui

sunt victor ciupina , actualul rector al uoc , va spun din suflet ca ma doare inima cand vad ca mi se scurg zilele de conducere ca apa din perfuzie, si din aceasta cauza, acum in ceas de plecare am mai scos din rezervele prostiei un ,,om " si pun ghilimele pentru ca asa am crezut ca e,dar el nu a evoluat deloc din maimuta , precum arata si numele , sa las la comanda uoc pentru a mai primi o spaga suplimentara pe luna pe langa pensie , si anume pe EDEN MAMUT. partea proasta este ca ma chinui cu acest prostanac , ii arat strategii si note informative stranse, si cu toate acestea el nu trece de 25 de persoane participante la nici o prezentare sau dezbatere. el este bun in adancul prostiei lui da pacat de uoc ca il tine. recunosc ca am facut o alegere proasta, am crezut ca o sa ma aleg si io cu o pensie de urmas.

sudentii din uoc
4 februarie 2012
sa va fie rusine

dar pe noi de ce nu ne intreaba nimeni daca il vrem rector pe maimuta de mamut? dc? pentru ca nu exista student care o sa zica da.pai cum sa il vrem daca suntem nevoiti ca din cauza. lui sa fim nevoiti sa intram in ps de cate 3 ori? ne chinuim scriem tot la examenu lui si nici nu corecteaza,arunca foile pe jos de fata cu noi, ne sfideaza total. pana si alti profesori au afirmat ca avem examene de minim 8 si la javra asta luam 4. rusineeeeeee maimutoooo.

boskoff -director casa albastra
4 februarie 2012
ba prostule

de cate ori ti-am spus lakeule sa citesti notitele lui tata ciupina , ca sa nu te mai intorci din formolul din care te-a scos. da tu nimic. continui sa ai aceeasi strategie proasta si sa iti dai in cap singur.tu crezi ca te stiu toti dar de fapt nimeni nu te cunoaste. aaaa si ciocu mai mic ca daca aude tata ciupina tot ce faci s-ar putea sa sari din schema mai repede decat crezi.dar intr-un fel lasa ca e mai bine pentru mine, ca decat un mort si o coliva mai bine o locotatie si o universitate. mult succes fraiere.

25 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Cultură-Educație : Universitatea "Ovidius"/Dezbatere publică
Pagina a fost generata in 0.2518 secunde