Printr-o simplă cină, se scapă de prietenii nedoriți!

Marţi, 23 Aprilie 2019
213
Miercuri, 8 mai, de la ora 19.00, sunteți așteptați cu toții la Casa de Cultură a Sindicatelor, la "Cină de adio", în regia lui Răzvan Săvescu și interpretarea actorilor Mihai Călin, Gheorghe Ifrim și Ecaterina Ladin. Organizatorii spun că, pentru personajele principale ale piesei, Pierre și Clotilde Lecour, un cuplu de parizieni intelectuali, prietenii, mai ales cei pe care îi ai de mult timp, nu mai sunt ce erau pe vremuri. Pentru fiecare dintre ei, viața evoluează într-un anume fel. Așa constată că își petrec prea mult timp, seri, vacanțe cu prieteni cu care nu mai au nimic de împărțit.

Și pentru că în oraș a apărut o modă interesantă, numită "cină de adio", creată special pentru această situație delicată de niște minți "luminate", se hotărăsc să organizeze și ei un astfel de eveniment pentru prietenii de care vor să scape.

"Pe scurt, la o cină de adio îi copleșești pe invitați cu cadouri, mâncăruri fine, vinuri vechi, de regulă, chiar din anii în care s-au născut, le răscolești cele mai frumoase amintiri din momentele bune petrecute împreună, pentru ca pe urmă să nu mai ai nicio remușcare că nu le mai răspunzi la telefon", au declarat organizatorii. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.4065 secunde