X
X
Mai multe ştiri online:

Printr-o simplă cină, se scapă de prietenii nedoriți!

Ştire online publicată Miercuri, 24 Aprilie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Miercuri, 8 mai, de la ora 19.00, sunteți așteptați cu toții la Casa de Cultură a Sindicatelor, la "Cină de adio", în regia lui Răzvan Săvescu și interpretarea actorilor Mihai Călin, Gheorghe Ifrim și Ecaterina Ladin. Organizatorii spun că, pentru personajele principale ale piesei, Pierre și Clotilde Lecour, un cuplu de parizieni intelectuali, prietenii, mai ales cei pe care îi ai de mult timp, nu mai sunt ce erau pe vremuri. Pentru fiecare dintre ei, viața evoluează într-un anume fel. Așa constată că își petrec prea mult timp, seri, vacanțe cu prieteni cu care nu mai au nimic de împărțit.

Și pentru că în oraș a apărut o modă interesantă, numită "cină de adio", creată special pentru această situație delicată de niște minți "luminate", se hotărăsc să organizeze și ei un astfel de eveniment pentru prietenii de care vor să scape.

"Pe scurt, la o cină de adio îi copleșești pe invitați cu cadouri, mâncăruri fine, vinuri vechi, de regulă, chiar din anii în care s-au născut, le răscolești cele mai frumoase amintiri din momentele bune petrecute împreună, pentru ca pe urmă să nu mai ai nicio remușcare că nu le mai răspunzi la telefon", au declarat organizatorii. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Articole pe aceeaşi temă

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 16553 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2518 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1516 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1488 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1268 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2515 secunde