"Prințesa și broscoiu" provoacă, din nou, copiii

206

Articole de la același autor

Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța "Căluțul de Mare" îi așteaptă pe cei mici, timp de trei zile, la spectacolul "Prințesa și broscoiul". Acesta va avea loc marți, 22 mai, miercuri, 23 mai, și joi, 24 mai, de la ora 10.00. 


Piesa este o adaptare după basmul "Prințul fermecat" al Fraților Grimm, regia și scenariul fiind semnate de Cristian Mitescu. Ionuț Sergiu Anghel realizează coregrafia spectacolului, iar muzica îi aparține compozitorului Viorel Andrinoiu. Scenografia este marca binecunoscutei scenografe constăn-țene Eugenia Tărășescu Jianu. 


Spectacolul este recomandat copilașilor cu vârsta de peste patru ani și prinde viață prin jocul plin de măiestrie al talentaților actori ai scenei Teatrului pentru Copii și Tineret "Căluțul de mare". 


Potrivit reprezentanților instituției, copiii, dar și adulții vor trăi experiența unui musical cu o intrigă simplă, dar cu un impact deosebit la public. 


"Peripețiile pline de haz, romantism, dar și suspans prin care trec fiica cea mică a împăratului și prințul broscoi, alături de alte personaje, cum ar fi vrăjitoarele, bunicul prințesei care apare mereu cu un sfat plin de înțelepciune, regii, pretendenții prințeselor reprezintă pilde pentru spectatorii mai mici sau mai mari despre importanța prieteniei în realitate, despre implicațiile respectării unei promisiuni cât și despre faptul că aparențele pot înșela de cele mai multe ori, iar până la urmă «să faci bine e de ajuns»", au precizat reprezentanții Teatrului pentru Copii și Tineret.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9894 secunde