La Casa de Cultură din Constanța

Preselecția Festivalului Național "Steluțele Mării"

356
În perioada 26-27 mai, Casa de Cultură a Sindicatelor și Fundația pentru Copii "Steluțele Mării" din Constanța organizează Festivalul Național de Interpretare a Muzicii Ușoare pentru Copii și Tineret "Steluțele Mării", aflat anul acesta la a XXIII-a ediție.

Preselecția pentru acest festival va avea loc pe 28 aprilie, la sediul Casei de Cultură din Constanța, începând cu ora 10. Se pot înscrie toți tinerii talentați la cele trei secțiuni, după cum urmează: Secțiunea I A - soliști între 6-8 ani, I B - soliști între 9-11 ani, Secțiunea a II-a - soliști între 12-14 ani, Secțiunea a III-a - soliști între 15-19 ani.

Interpreții din județul Constanța vor prezenta câte două piese din repertoriul românesc, cu acompaniamentul pe bandă magnetică (negativ). Se acceptă și o piesă în limbi străine.

Cei din afara județului vor trimite un CD cu două pozitive și negativele lor, pe adresa Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, b-dul Alex. Lăpușneanu nr. 1, cu mențiunea "Pentru Festivalul Steluțele Mării", până la data de 15 mai. Se vor menționa: numele, prenumele și vârsta copiilor participanți, orașul, județul și telefonul la care pot fi contactați. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 20 Aprilie 2012
Stire din Cultură-Educație : Ofertă de nerefuzat la "Mincinosul"
Pagina a fost generata in 0.3094 secunde