Preotul Remus Dumbravă, de la Biserica Sfântul Mina, a DECEDAT!

1018
3
Preotul Remus Dumbravă, de la Biserica Sfântul Mina, a DECEDAT! - candela-1363507765.jpg

Articole recomandate

Părintele Remus Dumbravă a încetat din viață în seara de sâmbătă, 16 martie, la o zi după ce fusese declarat în moarte cerebrală. Preotul suferise un atac cerebral miercuri, la slujba de Sfântul Maslu pe care venise să o oficieze la Biserica Sfântul Mina, aflată într-un litigiu.


Arhiepiscopia Tomisului a transmis comunicatul de presă prin care confirmă moartea preotului: "Cu mare tristețe în suflete, vă anunțăm că în cursul serii trecute, la Spitalul Județean din Constanța, preotul Dumbravă Remus a încetat din viață în urma unui atac cerebral suferit miercuri. Înaltpreasfinția Sa Teodosie și Arhiepiscopia Tomisului transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate. Suntem alături de ei în această grea încercare. Îl vom pomeni veșnic în rugăciunile noastre. Dumnezeu să-l ierte!"


Conform comunicatului de presă, preotul Dumbravă Remus avea 61 de ani. Era slujitor la Catedrala Arhiepiscopală "Sf. Apostoli Petru și Pavel" din Constanța ca preot misionar. A absolvit Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași și Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța. Era căsătorit și avea doi copii.






Comentează știrea

un cetatean
17 martie 2013
Prostie mare

De ce spuneti voi în titlu că era preot la acea biserică. Doamne,cât de proști sunteți. Vă si plătește cineva pentru asta ? Cine mai e șef pe la acest ziar amărât ?

credincios
17 martie 2013
despre preot

preotul Dumbrava Remus era preot misionar si slujea la catedrala arhiepiscopala a tomisului.nu avea parohie deci nu era preot la Biserica Sf.Mina.se afla acolo ca participant la slujba sfantului maslu.asa ca titlul articolului e gresit.a gresi e omeneste.se mai intampla.sincere condoleante familiei si DUMNEZEU SA-L IERTE!

un cetatean
18 martie 2013
ori esti prost ori meriti mai mult

Nu era preot la acea biserica.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8067 secunde