Preotul Remus Dumbravă, de la Biserica Sfântul Mina, a DECEDAT!

Duminică, 17 Martie 2013, 10:09
975
Părintele Remus Dumbravă a încetat din viață în seara de sâmbătă, 16 martie, la o zi după ce fusese declarat în moarte cerebrală. Preotul suferise un atac cerebral miercuri, la slujba de Sfântul Maslu pe care venise să o oficieze la Biserica Sfântul Mina, aflată într-un litigiu.


Arhiepiscopia Tomisului a transmis comunicatul de presă prin care confirmă moartea preotului: "Cu mare tristețe în suflete, vă anunțăm că în cursul serii trecute, la Spitalul Județean din Constanța, preotul Dumbravă Remus a încetat din viață în urma unui atac cerebral suferit miercuri. Înaltpreasfinția Sa Teodosie și Arhiepiscopia Tomisului transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate. Suntem alături de ei în această grea încercare. Îl vom pomeni veșnic în rugăciunile noastre. Dumnezeu să-l ierte!"


Conform comunicatului de presă, preotul Dumbravă Remus avea 61 de ani. Era slujitor la Catedrala Arhiepiscopală "Sf. Apostoli Petru și Pavel" din Constanța ca preot misionar. A absolvit Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași și Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța. Era căsătorit și avea doi copii.


Pagina a fost generata in 0.1482 secunde