Preotul Marius Moșteanu, între vorbitorii celei de-a 6-a ediții TEDxConstanța

384
Preotul Marius Moșteanu, între vorbitorii celei de-a 6-a ediții TEDxConstanța - mariusmosteanu-1634237100.jpg
Sâmbătă, 16 octombrie, începând cu ora 10, în mediul online - pentru că așa ne îngrădește pandemia de Covid accesul la întâlnirile față-n față - va avea loc o nouă ediție a unui eveniment independent care se bucură de simpatie deplină. Și asta pentru că organizatorii conferințelor TEDx Constanța cred cu pasiune în puterea ideilor de a fi răspândite, de a schimba atitudini, vieți și în cele din urmă, lumea.

Vorbitorii anunțați în cadrul celei de-a șasea ediții TEDxConstanța sunt personalități ale Constanței, oameni care au ce transmite datorită experienței lor profesionale și de viață. Cei interesați îi vor putea asculta online LIVE (cumpărând un bilet în valoare de 50 lei) pe Oana Yucel (antreprenor și autor), actorul Teatrului de Stat Marian Adochiței, prof. univ. dr. Wladimir-George Boskoff (decanul Facultății de matematică), prof. univ. dr. Alexandru Bobe (prorectorul Universității „Ovidius”), prof. Claudia Cârstocea (învățător Școala gimnazială nr. 38 „Dimitrie Cantemir”), jurnalistul Feri Predescu, preotul Marius Moșteanu. 


De asemenea, mai sunt așteptați trei vorbitori care vor fi anunțați la momentul evenimentului.

„Încă de la începuturile omenirii am fost provocați să ne ridicăm din propria noastră cenușă, precum Pasărea Phoenix și, mai mult de atât, să învățăm să ne adaptăm pentru a supraviețui. Ne-am cerut drepturile și am triumfat peste tot în lume. Ce urmează? Nivelul 2021: #unlocked.

Este timpul să ne schimbăm mentalitatea și să proiectăm sisteme pertinente și incluzive care funcționează pentru noi toți - sisteme care încurajează performanța în interiorul lor, nu în afara lor. Vă îndemnăm să fiți curioși, să fiți îndrăzneți și să pășiți înainte spre necunoscut”, astfel sună invitația organizatorilor la TEDx Constanța. Unlocked!



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4928 secunde