Premii pentru micii jurnaliști din băncile Școlii nr. 18

446
Premii pentru micii jurnaliști din băncile Școlii nr. 18 - premiipentrumiciijurnalisti-1466430210.jpg

Articole de la același autor

Revista Școlii Gimnaziale nr. 18 "Jean Bart" Constanța, "Țărm de Mare", lansată oficial pe 20 mai, în cadrul festivității dedicate împlinirii a 20 de ani de când școala poartă numele scriitorului-marinar Jean Bart, s-a clasat pe Locul I la faza județeană a Concursului Național de Jurnalism și Reviste Școlare organizat de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, obținând titlul de laureată a etapei naționale.

La Concursul de reviste școlare "Aproape de voi", organizat de Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia, revista a câștigat trei Premii I: cea mai bună revistă de gimnaziu, cel mai bun interviu (realizat de Raluca Nedelcu și Maria Baicu, ambele eleve în clasa a VI-a B), cea mai bună grafică (cu o copertă fabuloasă semnată de Cătălina Cantaragiu de la clasa a V-a A, dar și cu multe alte lucrări extraordinare).

"Practic, revista școlii noastre e cea mai bună din județ și una dintre cele mai bune din țară", afirma, mândru, prof. Mădălin Roșioru, mentorul acestei publicații. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 21 Iunie 2016
Stire din Cultură-Educație : Trei ani de "luptă"  cu sistemul
Duminică, 19 Iunie 2016
Stire din Cultură-Educație : DOLIU ÎN ROMÂNIA. A MURIT UN MARE OM
Pagina a fost generata in 2.3066 secunde