X
X
Mai multe ştiri online:

Premii pentru micii jurnaliști din băncile Școlii nr. 18

Ştire online publicată Marţi, 21 Iunie 2016. Autor: Simona ANGHEL
Revista Școlii Gimnaziale nr. 18 "Jean Bart" Constanța, "Țărm de Mare", lansată oficial pe 20 mai, în cadrul festivității dedicate împlinirii a 20 de ani de când școala poartă numele scriitorului-marinar Jean Bart, s-a clasat pe Locul I la faza județeană a Concursului Național de Jurnalism și Reviste Școlare organizat de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, obținând titlul de laureată a etapei naționale.

La Concursul de reviste școlare "Aproape de voi", organizat de Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia, revista a câștigat trei Premii I: cea mai bună revistă de gimnaziu, cel mai bun interviu (realizat de Raluca Nedelcu și Maria Baicu, ambele eleve în clasa a VI-a B), cea mai bună grafică (cu o copertă fabuloasă semnată de Cătălina Cantaragiu de la clasa a V-a A, dar și cu multe alte lucrări extraordinare).

"Practic, revista școlii noastre e cea mai bună din județ și una dintre cele mai bune din țară", afirma, mândru, prof. Mădălin Roșioru, mentorul acestei publicații. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.146 secunde