Premierele săptămânii la Cityplex Tomis Mall

233
Premierele săptămânii la Cityplex Tomis Mall - premierelesaptamanii-1402074044.jpg

Articole de la același autor

În filmul "Urma scapă turma", Seth MacFarlane îl interpretează pe Albert, un fermier din Vestul Sălbatic, care își pierde iubita atunci când refuză să ia parte la un duel. Întâlnirea cu o frumoasă cowgirl (Charlize Theron) îl va determina să-și dovedească bărbăția, mai ales când soțul acesteia, un bandit celebru (Liam Neeson), începe să facă probleme în zonă.

v v v

Tom Cruise și Emily Blunt formează o echipă imbatabilă în superproducția SF "Edge of Tomorrow: Prizonier în timp", un film Warner Bros. Ofițerul William Cage (Tom Cruise) nu a călcat niciodată pe câmpul de luptă, dar se vede prins subit într-o misiune sinucigașă. Deși este ucis în doar câteva minute, Cage se trezește în mod inexplicabil la începutul zilei fatidice, retrăind în mod repetat aceleași experiențe care s-au încheiat cu moartea sa. Însă, cu fiecare bătălie purtată, Cage devine din ce în ce mai experimentat și, împreună cu ofițerul Rita Vrataski (Emily Blunt), ajunge din ce în ce mai aproape de înfrângerea extratereștrilor.

v v v

Avanpremiera "Chef" spune povestea unui bărbat, Cal Casper (Favreau), care își pierde postul de chef la un restaurant cunoscut. Pare să fie dezastrul pentru sărmanul Cal, dar alături de fosta soție (Vergara), un bun prieten (Leguizamo) și fiul său (Emjay Anthony), eroul încearcă să recreeze visul de a face artă culinară cu ajutorul unui restaurant "mobil", deschis în remorca unei camionete. Un film emblematic pentru vechea zicală cu șutul în fund și pasul înainte. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5368 secunde