Premiera „Pescarul şi sufletul său”, amânată pentru public

Luni, 16 Noiembrie 2020
485
Zilele acestea, cei mici ar fi trebuit să ia parte la noua premieră a Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare”, dar, din păcate, aceasta a fost amânată, pe fondul creşterii alarmante a numărului de cazuri de Covid-19. Aşa cum a promis, regizorul Toma Hogea a avut ultima repetiţie generală în data de 12 noiembrie. Din păcate, vizionarea a fost, fără public, din cauza situației speciale creată de pandemie.

Reamintim publicului că „Pescarul şi sufletul său”, după Oscar Wilde poartă semnătura binecunoscutului regizor Toma Hogea, scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, iar coregrafia îi aparţine Getei Rădvan Huncanu.

În această piesă, actorii vor mânui la vedere păpuşile şi vor fi parte integrantă din spectacol, în sensul că nu vor fi îmbrăcaţi ca nişte mânuitori, ci vor fi îmbrăcaţi în personaje marine, peştişori, căluţi de mare, meduze şi vor fi parte integrantă din spectacol. Spectacolul va fi asezonat cu momente de pantomimă, mişcare. Din distribuție fac parte: Grațian Prisăcariu, Rovena Paraschivoi, Tiberiu Roșu, Daniela Vlad, Daniel Minciună, Ion Ciolan, Arina Cojocaru, Claudia Brădescu, Alina Manțu. 
Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3008 secunde