Premieră la Cityplex Tomis Mall: "Ice Age"… reloaded

416
Premieră la Cityplex Tomis Mall:
Acest film este cea de-a patra parte a fanteziei "Ice Age’’. Unul dintre cele mai iubite trio-uri din istoria cinematografiei - Manny, Diego și Sid - pornesc în cea mai mare aventură a lor după ce un cataclism trimite în derivă un întreg continent.

Separați de restul turmei, ei folosesc un iceberg pe post de barcă improvizată și se lansează într-o epopee maritimă în în-cercarea disperată de a-i găsi pe ceilalți.

Înainte să devină eroi și să reușească imposibilul, Manny și gașca sunt supuși la cele mai grele încercări prin care au trecut vreodată; se confruntă cu tot soiul de creaturi marine exotice, explorează cu curaj o nouă lume plină de pericole necunoscute și se luptă cu pirați nemiloși.

Bineînțeles că din această aventură nu putea lipsi Scrat, a cărui reuniune cu ghinda sa blestemată îl catapultează în locuri în care nicio veveriță preistorică nu a mai ajuns vreodată.

Totodată, pentru promovarea Ice Age 4, cei de la Fox au mai lansat încă un scurt-metraj, care îl are ca personaj principal tot pe Scrat, de această dată călătorind în timp în urmărirea ghindei buclucașe.

Filmul poate fi vizionat și în variantă dublată, așa că nu vă rămâne decât să programați două ore alături de copiii voștri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Iunie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Călătoria 2: Insula misterioasă"
Pagina a fost generata in 0.2719 secunde