Premiera de gală a filmului "Coborâm la prima", la Constanța

292
Premiera de gală  a filmului

Articole de la același autor

Constănțenii sunt așteptați, astăzi, la ora 19.30, la Cinematograful Cityplex Tomis Mall, la premiera de gală a filmului "Coborâm la prima". Acesta va putea fi vizionat în cadrul unei proiecții speciale, în prezența regizorului Tedy Necula și a actorilor Adrian Păduraru, Teodora Mareș, Constantin Cotimanis și Dan Murzea.

Filmul este o poveste inspirațională pe care o trăim în fiecare zi.

"Suntem în metrou, așa cum suntem și în lume. Nu este un film despre «Colectiv», dar viața nu poate nega evenimentul. Sunt povești paralele din viețile mai multor oameni care se întâlnesc într-o zi cu o ie specială pentru unii", a declarat regizorul.

Altfel spus, acesta este un film despre bunul samaritean din fiecare dintre noi, într-o lume tot mai complicată în care tocmai banalul poate scoate în evidență cele mai frumoase calități și valori umane. Totul începe când o garnitură de metrou se blochează între stații, în dimineața de după incendiul din clubul "Colectiv".

Fiecare în drumul său, călătorii sunt împreună și încep să interacționeze. Așadar, suntem străini până când ceva ne aduce împreună. Dacă ne deschidem, observăm că avem ce împărtăși cu cei din jurul nostru. La finalul călătoriei, la următoarea stație, fiecare iese modificat, în felul său. Practic, suntem unii lângă alții în lume, așa cum suntem și într-un vagon de metrou.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Cinema City Mall Tomis vă invită la film
Miercuri, 29 August 2018
Stire din Diverse : "Darius",  invitație la film
Marţi, 16 Octombrie 2018
Stire din Actual : Tom și Jerry ajung pe marile ecrane!
Pagina a fost generata in 0.4689 secunde