Premianții Constelației Oamenilor Buni

232
Premianții Constelației Oamenilor Buni - premianti-1350319951.jpg
450 de elevi și-au înscris numele în Constelația Oamenilor Buni, participând la evenimentele caritabile organizate de Fundația World Vision Romania la Constanța, în cadrul Săptămânii Mondiale a Spațiului Cosmic. 


Cu sprijinul acestora și a sponsorilor locali, s-a strâns suma de 10.380 de lei, care va ajuta 15 tineri seropozitivi din Medgidia, beneficiari ai proiectului "Împreună pentru viitor" derulat de Fundația World Vision Romania, să aibă o viață mai bună.

Parteneri de bază ai proiectului au fost Consiliul Județean Con-stanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" și a Agenției Spațiale Române.

La mini-crosul extratereștrilor au alergat 105 copii. Aceștia au fost împărțiți pe două categorii de vârstă și au zburat prin incinta curții Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, iar câștigători au fost desemnați Mădălin Boldea și Alexandra Coadă.

Cursul de astronomie a reunit în sala Planetariului, 35 de elevi din clasele V-VIII, de la șase unități de învățământ constănțene. Marele premiu și cupa Astro 2012 au fost câștigate de eleva Teodora Oașe, elevă a Liceului Teoretic "Ovidius", pe locurile II și III clasându-se elevii Grigore Leon Rațiu - Școala "Ion Jalea", și Adriana Ungureanu - Liceul Teoretic "Ovidius". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Ieri - elevi, azi - profesori
Joi, 27 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Ei iubesc studiul limbilor străine
Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Actual : Elev înjunghiat în fața școlii
Pagina a fost generata in 0.5195 secunde