Pregătire la matematică pentru Evaluarea Naţională, oferită de olimpici

235
Pregătire la matematică pentru Evaluarea Naţională, oferită de olimpici - pregatirematematica-1606059579.jpg

Articole de la același autor

Elevii de clasa a VIII-a care urmează să susţină Evaluarea Naţională la vară primesc o mână de ajutor din partea mai multor olimpici naţionali, care sunt gata să le dezvăluie tainele materiei şi să îi sprijine în pregătirea pentru examen.

Iniţiativa aparţine unui grup de şase elevi din clasa a X-a, olimpici naţionali cu numeroase premii şi medalii la concursuri de matematică şi informatică, cu experienţă vastă în rezolvarea problemelor de toate nivelurile. Astfel, Catinca Alexandru, Darius Vulturu, Rareş Bălăşescu, Alexandru Radu, Ştefan Dima şi Bianca Oţel au lansat un program de pregătire online, pe platforma Cisco Webex Teams şi pe site-ul www.matex.xyz, la care se pot înscrie elevi de clasa a VIII-a care doresc să completeze activitatea de la şcoală şi nu au suficiente resurse.

„Ne dorim că ajutăm elevii de clasa a VIII-a să treacă cu bine peste această situaţie dificilă creată de pandemie. Oferim lecţii săptămânale care urmează curricula pentru Evaluarea Naţională 2021. Acestea au loc pe platforma Cisco Webex astfel că fiecare elev poate cere lămuriri chiar în timpul orei. Pe site vom publica teme la care elevii pot încărca soluţii pe care le vom corecta, oferindu-le feedback şi lecţiile de zi. Suplimentar, se va face un clasament pe baza punctajelor obţinute şi primii clasaţi vor primi premii. Orice elev care vrea să îşi îmbunătăţească cunoştinţele de matematică şi are măcar un smartphone este binevenit!”, transmit olimpicii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.571 secunde