Din tată-n fiu

Predare de ștafetă la rectoratul "Andrei Șaguna"

2709
8
Predare de ștafetă la rectoratul

Articole de la același autor

La Universitatea "Andrei Șaguna" din Constanța s-au desfășurat, zilele trecute, alegerile pentru postul de rector. Singurul candidat înscris în cursă a fost Adrian Cristian Papari, prorector pentru cercetare al universității.
Noul rector are 38 de ani și este fiul fondatorului Universității și al Fundației "Andrei Șaguna", prof. univ. dr. Aurel Papari. Licențiat al Facultății de Medicină a Universității "Ovidius" din Constanța și doctor în Științe Medicale al Universității de Medicină și Farmacie "Gr. T. Popa" din Iași, Adrian Papari a absolvit cursurile Institutului Diplomatic Român și alte cursuri post-universitare în diverse domenii de cercetare și este beneficiarul unei burse post-doctorale la Academia Română. Are titlul de profesor universitar și predă cursuri de Psihologie medicală, Psihiatrie și Psihoterapie la Facultatea de Psihosociologie din cadrul Universității "Andrei Șaguna". Este autorul a zeci de lucrări științifice și a participat la numeroase conferințe naționale și internaționale. El îi urmează în funcție tatălui său și academicianului Constantin Bălăceanu-Stolnici, rector de onoare.
Rezultatele scrutinului vor fi înaintate Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, care urmează să confirme alegerea prof. univ. dr. Adrian Cristian Papari în funcția de rector. Până pe 15 mai urmează desemnarea prorectorilor, selectarea decanilor și numirea prodecanilor.

Comentează știrea

Gino
1 martie 2012
Oligofrenia scufunda Romania

Romania=tara in care orice oligofren poate ajunge rector de universitate.

un constantean
1 martie 2012
cum te poti face de ras

Daca baietzelul asta poate ajunge rector shi nimeni nu se supara cineva ar trebui sa se ingrijoreze. De acum incolo devine intere sant : cine shi de ce ar putea sa se mire sau sa nu fie de acord.Pe cine deranjeaza baietzelul asta.E clar ca pe tasu nu. Poate pe marele SAGUNA.

viitor student
1 martie 2012
e mostenire cumva?

Ce fel de Univeristate e asta? Se lasa mostenire din tata in fiu? Ce-i acolo Dinastie?

Doris
1 martie 2012
suntem naivi?

Nu e dinastie, e doar o afacere privata. Cui ati fi vrut sa lase locul tatal daca nu fiului? :))

Studentul postmodel
1 martie 2012
Apel catre rautacioshii si ranchinoshii paparilor

Nu mai fiti asa rautaciosi ,puteti si voi sa faceti o "facultate"si sa va autopropuneti RECT or :-) Cacalitati are multe,a castigat examenul ,a iesit pe locul doi,a candidat singur :-) O sa-si lase ca tat-su un "cioc academic"si o sa urcam pe culmile democratiei si stiintei.Ce-i mai trist si mai trist este ca aceste "universitati particulare"cum este si "Spiru Haret"in care s-au adunat toate relicvele nomenclaturii sunt cu aprobare de la spagarii de la Ministerul Educatiei ,care dupa ce ies la pensie au post asigurat la aceste fabrici de produs hartie cu care te poti sterge la cur !!!! Marele Andrei Saguna,fondatorul invatamantului romanesc cred ca se rasuceste in mormant !!!! Floare albastra,floare albastra,Totu-i trist in tara noastra......:-(

absolvent saguna
1 martie 2012
felicitari noului rector

Felicitari! Un om care merita cu adevarat.

dracon spagoveanul
1 martie 2012
andrei spaguna

mentionez ca sunt absolvent al unei facultatui din aceasta universitate din 2007.Ce sa spun in cei patru ani de facultate nu am putut sa scap de senzatia ca urmez un liceu la seral.Cursuri numai dupa amiaza colegi numai tinerei de peste 40 de ani ,obositi si obosite de pe la casieriile primariei sau ai diferitelor deconcentrate..samd,mai un politist sau militar in cautare de ceva cu care sa isi ocupe timpul liber sau o fatuca...ce sa mai zic..cei tinerei ca pregatire mediocru spre mediu cca 20 la suta iar restul vai mama lor.Am avut un coleg care nu stia cat reprezinta doua treimi din 10.Asta e nivelul studentilor ca sa nu mai zic al absolventilor.Intrebare pentru domnul rector?In ultimii 10 ani cati dintre absolventii acestei universitati,sa zicem licentiati in drept au intrat la I.N.M. Sau au ocupat o functie ulterior terminarii studiiilor.Raspuns ..NICI UNUL. Eu personal am invatat dar daca ar fi sa fiu evaluat de o Univ Mare gen Iasi Buc cred ca as obtine rezultate ,subtirele,.Calitatea invatamantului este proasta desi la examene nu se tolereaza copiatul.Cred ,in incheiere ca studentul de 10 de la saguna este unul de max 5 la o univ. gen iasi .Asta este o afacere.In incheiere voi cita un mare psihiatru ,ficior arman di anami, cari multu ,agudi, tru giunami muleri tiniri of cause Magnificul Aurel Papari...,daca va inchipuiti ca univ andrei spaguna este o vaca de muls..aflati ca doar eu pot sa o fac.,,,,S-benadze armaname..HUUUOOOO SI RUSINE.

Alina Mircică
7 martie 2012
Rușineeeeee!

Rușine acestor politruci - Papari & C0. - pentru batjocorirea numelui Sfântului Mitropolit Andrei Șaguna!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5908 secunde