Proiecție specială

"Poziția copilului", la Cityplex

297
Duminică, 10 martie, de la ora 19, la Cityplex din Tomis Mall va avea loc o proiecție specială pentru spectatorii din Constanța a media-tizatului film "Poziția copilului", în regia lui Călin Peter Netzer. Pu-blicul va avea ocazia să-i întâl-nească și să le pună întrebări protagoniștilor filmului: regizorul Călin Peter Netzer, actorii Lumi-nița Gheorghiu, Bogdan Dumitra-che și Ilinca Goia, împreună cu producătoarea Ada Solomon. 

"Poziția copilului" a fost primit cu aplauze la premiera de gală de luni, 4 martie, la Teatrul Național din București, când peste o mie de invitați au pășit pe covorul roșu. Premiat cu Ursul de Aur și Premiul FIPRESCI (Federația Internațională a Criticilor de Film) la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, "Poziția copilului" poate fi văzut de spectatorii din România începând din 8 martie. În prima săptămână, filmul va rula în 35 de cinematografe din peste 20 de orașe, inclusiv la Cityplex din Constanța. 

Filmul va fi proiectat și în Franța, Germania, Austria, Elveția, Benelux, Grecia, Serbia, Muntenegru, Australia, Noua Zealandă, Taiwan. Totodată, Beta Cinema, compania care gestio-nează vânzările peliculei, este în ultima fază a negocierilor pentru distribuția în Statele Unite și Marea Britanie. 

"Poziția copilului" este cel de-al treilea lungmetraj al lui Călin Peter Netzer după multi-premiatele "Maria" (2003) și "Medalia de onoare" (2010). 

Luminița Gheorghiu și Bogdan Dumitrache au rolurile principale, de mamă și fiu. Li se alătură, în-tr-o distribuție selectă, nume ca Natașa Raab, Florin Zamfirescu, Ilinca Goia, Adrian Titieni, Cerasela Iosifescu, Mimi Brănescu, Vlad Ivanov și Tania Popa. Scenariul este semnat de Răzvan Rădulescu și Călin Peter Netzer. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Februarie 2013
Stire din Cultură-Educație : Trei premiere la Cityplex Tomis Mall
Pagina a fost generata in 0.2654 secunde