"Povestea porcului", pe scena Teatrului "Căluțul de Mare"

Sâmbătă, 11 Ianuarie 2020
237
Cei mai mici spectatori sunt așteptați în acest week-end, la Teatrul de Copii și Tineret "Căluțul de Mare", la "Povestea Porcului", piesă ce va putea fi vizionată, duminică, 12 ianuarie, de la ora 10.00, la sediul instituției. Regia și scenariul îi aparțin lui Cristian Mitescu, muzica lui Dan Bălan, iar scenografia lui Adrian Stefănescu. Din distribuție fac parte: Rovena Paraschivoi, Daniela Manolache, Grațian Prisăcariu. 


Ingredientele principale ale acestui spectacol sunt: umorul, muzica antrenantă și virtuozitatea actoricească. Piesa are la bază povestea lui Ion Creangă, care începe cu o babă și un moșneag, unul de-o sută de ani și baba de 90 de ani, amândoi bătrânii albi ca iarna și posomorâți ca vremea cea rea, din pricină că nu aveau copii. 


Pe parcursul piesei, rămâne să vă convingeți că de multe ori "aparențele înșală" și că porcușorul năzdrăvan nu este deloc ceea ce pare. Altfel spus, "Din întâmplările acestea/Ce în trecut s-au depanat/ A rămas numai povestea/ Să o spunem din sat în sat. Cu ea noi ne mândrim/ și o istorisim/ Este povestea lui, / Povestea porcului". Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă în trei și opt ani și durează 50 de minute.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3566 secunde