"Povestea porcului" ajunge la copiii din Dorobanțu

Marţi, 23 Aprilie 2019
207
 "Povestea porcului" va putea fi aflată mâine, 25 aprilie, începând cu ora 10.30, și de copilașii din localitatea Dorobanțu. Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret "Căluțul de Mare" vor juca, gratis, binecunoscuta piesă, evenimentul caritabil fiind organizat în parteneriat cu Liga Studenților - Universitatea "Ovidius", în cadrul proiectului "Kids 4 Kids".

Regia și scenariul îi aparțin lui Cristian Mitescu, iar scenografia, lui Adrian Ștefănescu. Spectacolul este destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 8 ani. Din distribuție, fac parte Rovena Paraschivoi, Daniela Manolache, Grațian Prisăcariu.

Ingredientele principale ale acestui spectacol sunt: umorul, muzica antrenantă și virtuozitatea actoricească. Piesa are la bază povestea lui Ion Creangă, care începe cu o babă și un moșneag, unul de 100 de ani și baba de 90 de ani, amândoi bătrânii albi ca iarna și posomorâți ca vremea cea rea, din pricină că nu aveau copii.

Pe parcursul piesei, rămâne să vă convingeți că, de multe ori, aparențele înșală și că porcușorul năzdrăvan nu este deloc ceea ce pare. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3429 secunde