Porți deschise pentru părinți la Grădinița "Dumbrava Minunată"

363
Porți deschise pentru părinți la Grădinița

Articole de la același autor

În acest week-end, Grădinița nr. 19 "Dumbrava Minunantă" organizează Ziua Porților Deschise, excelent prilej pentru părinți, dar și viitorii preșcolari să viziteze unitatea de învățământ și să afle care sunt condițiile oferite de unitatea de învățământ și în anul școlar 2016-2017, care va dispune de șase grupe de preșcolari cu un total de 163 de copii, pentru noii veniți fiind alocate 57 de locuri.

Evenimentul organizat sâmbăta, 21 mai, între orele 9-11, le va oferi părinților posibilitatea să interacționeze cu personalul grădiniței și să viziteze spațiile educative, iar copiilor să se familiarizeze cu locul unde vor desfășura tot felul de activități menite să le dezvolte personalitatea și competențele.

"Grădinița cu program prelungit «Dumbrava Minunată» din cartierul constănțean Km 4-5 dispune de săli de clasă cu triplă funcționalitate, un cabinet psihopedagogic și unul medical, bibliotecă, dar și grupuri sanitare și bucătărie moderne. Acestea le sunt necesare copiilor și unele sunt menite să le ofere un climat de destindere, dar și de competiție benefică dezvoltării individuale a copiilor. La toate acestea se adaugă o oază de liniște în curtea grădiniței, unde se află și aparatele de joacă și unde micuții pot desfășura, sub supravegherea personalului, activități recreative", a declarat prof. Beatrice Gabriela Stoian. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4939 secunde