Poeta constănțeană Violetta Petre își lansează noi volume

603
Poeta constănțeană Violetta Petre își lansează noi volume - carte-1535127627.jpg

Articole de la același autor

Marți, 28 august, ora 17.00, la Biblioteca Județeană "Ioan N.Roman" va avea loc un eveniment cultural care aduce în atenția publicului ultimele apariții editoriale apărute sub egida asociației "Universul Prieteniei" din Iași, care împlinește zece ani de la înființare.


Cu această ocazie, va fi lansată colecția "Cărțile Prieteniei" și va avea loc prezentarea volumelor poetei constănțene Violetta Petre, după care urmează scurte momente muzicale și de umor.


La eveniment participă și scriitoarea Angela Baciu, membră a Uniunii Scriitorilor din România, membrii Cenaclului Literar "Mihail Sadoveanu" Constanța și ai Clubului Umoriștilor Constănțeni "Prăvălia cu Umor".


Momentele umoristice și muzicale vor completa evenimentul. "Violetta Petre este o poetă explozivă, iar viața ei este între flux și reflux, răspunde cosmic la mișcările lumii, este permanent un cer răsfrânt. Aici vin deziluziile, mâhnirile, înaripările, căderile din Eden către Infern. Trăiește în această clepsidră, dar peste tot este frumosul, această mișcare seismică a sufletului și a versului ei", a declarat Horia Zilieru, membru USR.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4007 secunde