Piesa „Desculţ în parc” are şi matineu, săptămâna aceasta

213
Piesa „Desculţ în parc” are şi matineu, săptămâna aceasta - descult22-1614185116.jpg

Articole de la același autor

Duminica aceasta, în data de 28 februarie, Teatrul de Stat Constanţa (TSC) va prezenta publicului piesa „Desculţ în parc”, de Neil Simon, în regia lui Liviu Manolache. Datorită numărului mare de solicitări, venite din partea spectatorilor, vor fi susţinute două reprezentaţii. Matineul se va ţine de la ora 12.00. Reprezentanţii instituţiei de cultură spun că numărul biletelor cu preţ redus pentru pensionari este mai mare, respectiv jumătate din sală. „Scopul nostru este acela de a le înlesni persoanelor în vârstă vizionarea unui spectacol de teatru la o oră rezonabilă, la care deplasarea către şi de la teatru să nu le pună probleme”, au precizat aceştia.

Ca urmare, biletele pentru vârstnici pot fi achiziţionate numai de la casa de bilete. Cea de-a doua reprezentaţie va avea loc de la ora 19.00. Precizăm că „Desculţ în parc” este o poveste de dragoste cu un cuplu de tineri căsătoriţi care învaţă să-şi trăiască şi să-şi păstreze dragostea.

Piesa a devenit celebră datorită ecranizării din 1967, care îi avea în distribuţie pe Robert Redford, Jane Fonda şi Charles Boyer.

Pe scena constănţeană, Liviu Manolache este regizorul, dar şi interpretul unuia dintre rolurile principale. Alături de el îi veţi putea aplauda pe Nina Udrescu, Florina Stănculeţ, Tani Ştefu şi Gelu Ciobanu, care vă vor arăta că în viaţă sunt momente în care precauţia şi sobrietatea trebuie lăsate la o parte, căci nimic nu egalează plăcerea de a umbla desculţ în parc, fără să-ţi pese cine te vede şi ce se poate întâmpla. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4561 secunde