Picturi murale şi proiecţie de filme, în pasajul de la Gară

267
Picturi murale şi proiecţie de filme, în pasajul de la Gară - picturimurale-1629917221.jpg

Articole de la același autor

Pasajul de la Gara Constanţa a prins viață în această vară prin asociaţia Creative Plus si Fundația Comunitară Galați. Un grup de tineri talentați din organizația ZIDART au pictat pereții pasajului, după ce autorităţile locale au igienizat și văruit locul, astfel incât a devenit o zonă plăcută pentru comunitate.

Mai mult, din august până în octombrie Creative Plus organizează în pasaj multe ateliere pentru copiii între şapte şi 14 ani, unele chiar de pictură pe pereți. Iar serile, vor fi realizate proiecţii de filme în pasaj, cu pelicule educative. Activitățile programate în cadrul proiectului sunt: „Doza zilnică de motivare”, cu o echipă de voluntari, ateliere de conștientizare și invățare prin joacă pentru copii,expoziții de artă și fotografie, filme și piese de teatru și transformarea spațiului verde din jur.

Proiectul Education Art – Flipping este finanţat cu 98.400 lei prin „Fondul pentru un viitor mai bun în comunități” cu sprijinul Lidl România, susținut de Federația Fundațiilor Comunitare din România și implementat la nivel local de Fundaţia Comunitară Galați.

Pentru Constanța programul dispune de 246.000 lei și este susținut prin Fundația Comunitară Galați în baza a două direcții de finanțare: 98.400 lei acordați prin atribuire directă pentru implementarea proiectului „Pasaj pietonal Gară” și 147.600 lei pentru inițiativele comunitare care vizează domeniile de mediu și educație, acordați pe bază de concurs de proiecte. O parte din proiect este finanțată de #UndergroungArtFlipping de către Corpul European de Solidaritate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.432 secunde