Petrecerile de Halloween se țin lanț, spre deliciul elevilor

470
Petrecerile de  Halloween se țin lanț, spre deliciul elevilor - petrecerihalloweenzanepirat-1351545828.jpg

Articole de la același autor

Numeroși elevi ai Liceului Teoretic Murfatlar, însoțiți de profesorii lor coordonatori - prof. Roxana Comșa, prof. Cleopatra Crangă, prof. Georgeta Moise, prof. Mădălina Darie, prof. Anca Nicărel, înv. Cristina Stoian - și de părinți s-au deplasat la Palatul Copiilor Constanța, unde au avut loc o serie de activități extracurriculare de neuitat. Școlarii clasei a II-a A au demonstrat cum niște banali dovleci pot căpăta înfățișări înspăimântătoare sau, dim-potrivă, simpatice. După o impresionantă pa-radă a costumelor de Halloween, elevii claselor a V-a A, a V-a C, a VI-a A și a VI-a B și-au testat îndemânarea, țesând "pânze de păian-jen". Copiii au fost, mai apoi, provocați să dezlege un puzzle cu statele Uniunii Europene și să identifice produsele culinare specifice diferitelor țări. Fiind invitați să viziteze și Cercul de Horticultură, școlarii au primit de la profesoara Emilia Manole informații extrem de interesante despre viețuitoarele Mării Negre. 


v v v

Școala Gimnazială nr. 29 "Mihai Viteazul din Constanța organizează miercuri, 31 octombrie, începând cu orele 18:30, la activitatea "Să petrecem de Halloween!", care dă startul manifestărilor dedicate zilei școlii, 8 noiembrie, ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil!

Prezentări animate ale semnificațiilor acestei sărbători în corelație cu sărbătorile laice și religioase ale românilor, măști de tot felul, dovleci sculptați și dulciuri de casă… toate vor concura în curtea școlii, după cum ne informează prof. Ioana Ghiban, consilier de imagine, pentru premiile oferite de organizatori, dar mai ales pentru bună dispoziție în compania colegilor, a profesorilor și a părinților. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 30 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Ce deșeuri  au "crescut" pe plajă
Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Actual : Elev înjunghiat în fața școlii
Pagina a fost generata in 0.5251 secunde