Peter Pan își dă întâlnire cu copiii la teatrul "Căluțul de Mare"

184
Peter Pan își dă întâlnire cu copiii la teatrul

Articole recomandate

Cei mici se vor putea întâlni, din nou, astăzi, 5 martie, de la ora 10.00, cu Peter Pan. Spectacolul regizat de Cristian Mitescu va avea loc la sediul Teatrului de Copii și Tineret "Căluțul de mare". Scenografia îi aparține Eugeniei Tărășescu-Jianu, coregrafia lui Sergiu Ionuț Anghel și muzica lui Viorel Andrinoiu. 


Peter Pan este un personaj creat de scriitorul și dramaturgul scoțian J. M. Barrie în piesa de teatru "Peter Pan" sau "Băiețelul care a refuzat să crească". El își petrece copilăria pe mica insulă "Țara de nicăieri", intrând deseori în contact cu personaje fictive ca sirene, pirați și zâne. Ocazional, el se întâlnește cu indieni și copii din afara ținutului "Țara de Nicăieri". 


La Constanța, "Peter Pan" este un spectacol fascinant și magic în care cei mici vor descoperi povestea lui Peter Pan, băiețelul dăruit cu puterea de a zbura, dar care rămâne la stadiul de copil pentru eternitate. Alături de alte personaje îndrăgite cum ar fi Clopoțica, zâna cea haioasă, John, cel care nu crede în zâne, căpitanul Hook sau piratul Picior de Lemn, Crocodila-crocodilul cu ceas ce apără Țara Niciunde, micuții spectatori vor trece prin diverse întâmplări, ghidați de năstrușnicul Peter Pan. 
"În sfârșit, a venit și timpul meu/, Chiar acum sunt pregătit/, Să intru-n visul tău. Am sosit,  așa cum fac mereu. Deși mult călătoresc,/ Pe Wendy o-ndrăgesc. Din Țara Niciunde eu am decolat/ Și printre planete repede-am zburat. În fiecare noapte, drumul eu îl știu/ Vreau să-ți fiu aproape / Chiar dacă-i târziu", așa începe povestea băiețeului.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Noiembrie 2017
Stire din Cultură-Educație : Peter Pan revine  pe scenă pentru copii
Pagina a fost generata in 0.4308 secunde