Peste 350 de copii, la Gala Culturală Româno-Turcă

254
Peste 350 de copii,  la Gala Culturală Româno-Turcă - peste350deelevi-1394375951.jpg

Articole de la același autor

Cea de-a III-a ediție a Galei Culturale Româno-Turcă va strânge miercuri, 12 martie, peste 350 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 19 ani pentru a susține un spectacol cultural de anvergură, la Sala Palatului din București. Pe 14 martie 2014, reprezentația artistică se va repeta și în Constanța la Casa de Cultură. 
Organizată de Lumina Instituții de Învățământ - una dintre cele mai importante rețele de învățământ privat din România - Gala Culturală Româno-Turcă are ca scop promovarea și întărirea relațiilor bilaterale dintre România și Turcia. 
Evenimentul va dura în jur de două ore, iar spectacolul va fi moderat de Andreea Marin și binecunoscutul prezentator TV din Turcia Ramazan Umit Simsek. 
Gala Româno-Turcă reprezintă în același timp faza națională a Olimpiadei de Limbă Turcă. Finalele naționale se desfășoară concomitent în 150 de țări ale lumii, iar Olimpiada desfășurată la Istanbul va aduce împreună peste 100.000 de oameni ce vor asista la un spectacol extraordinar, cu o investiție artistică și tehnică impresionantă. 
Ediția din acest an este organizată cu sprijinul Fundației Lumina, Universității Europei de Sud Est Lumina, RODIAP, APRT, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, Muzeul Satului, Palatului Copiilor, Sala Palatului, numeroși parteneri media și mari companii din România. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Martie 2014
Stire din Cultură-Educație : DOD revine la Harlequin
Miercuri, 05 Martie 2014
Stire din Cultură-Educație : Doliu în familia Garabet
Marţi, 04 Martie 2014
Stire din Cultură-Educație : "Mozaic" pe scena Casei de cultură
Pagina a fost generata in 0.7637 secunde