"Școala lui Andrei" a dat startul înscrierilor

Peste 300.000 de euro pentru cele mai bune proiecte

156
Pentru al cincilea an consecutiv, Petrom organizează competiția "Școala lui Andrei", adresată elevilor și cadrelor didactice din aproximativ 800 de școli generale, aflate în comunitățile în care compania derulează activități operaționale. Competiția își propune să dezvolte abilitățile de lucru în echipă, spiritul civic și atitudinea pro-activă a elevilor și să găsească în același timp soluții sustenabile pentru dezvoltarea comunităților din România. 
Pentru a se înscrie la "Școala lui Andrei", participanții trebuie să își alcătuiască o echipă de minim 20 și maxim 30 de elevi, aparținând aceluiași ciclu de învățământ, și un cadru didactic. Echipele participante trebuie să propună o idee de proiect care vizează dezvoltarea comunității din care fac parte, cu rezultate pe termen lung. Înscrierile se fac până pe 19 mai, pe site-ul www.taraluiandrei.ro, secțiunea "Școala lui Andrei". 
În perioada 20 - 31 mai, proiectele vor fi evaluate de un juriu de specialitate și votate de către susținători online. Câștigătorii vor fi anunțați pe 3 iunie, pe site-ul competiției. Premiile sunt în valoare de peste 300.000 euro și constau în: finanțare de 5.000 de euro pentru cele mai bune 10 proiecte, 400 de locuri în Tabăra din "Țara lui Andrei", sisteme multimedia pentru școli, tablete multifuncționale și laptop-uri pentru cadrele didactice coordonatoare. 
Începând din 2009, peste 25.000 de elevi și 1.700 de profesori au învățat despre implicarea civică în "Școala lui Andrei". Împreună, ei au găsit peste 900 de soluții pentru problemele comunității lor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4471 secunde