În acest week-end,

Pe scenele constănțene se joacă operă, comedie, dar și dramă

198
1
Pe scenele constănțene se joacă operă, comedie, dar și dramă - fondcultura-1456505427.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care își doresc să eva-deze la capătul unei săptămâni de muncă și să se refacă pentru alte cinci zile de stres și… ce-o mai fi, au la dispoziție în acest week-end trei genuri culturale, programate de cele două cunoscute insti-tuții teatrale.


Așadar, melomanii pot lua loc în fotoliile Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", sâmbătă, 27 februarie, de la ora 18.30, pentru a se bucura de spec-tacolul de operă "Madama Butterfly", de G. Puccini, în regia artistică semnată de Ognian Draganov. Soliști vor fi Stela Sîrbu, Lucia Mihalache, Răzvan Săraru, Ioan Ardelean, Anton Zidaru (București), Ionela Duma, Marius Eftimie, Laurențiu Severin, Constantin Acsinte, Andrei Băican, Alexandru Simionescu. Dirijor - Nayden Todorov (Bulgaria).
Pentru duminică, 28 februarie, reco-mandăm, de la ora 18.30, opera "Don Giovanni", de W.A. Mozart, în regia artistică a fostei directoare a Teatrului de Stat constănțean - Beatrice Rancea, care beneficiază de splendidele costume create de Doina Levintza.
Soliști vor fi Marius Eftimie, Akiko Haya-kawa (Japonia), Elena Rotari, Orest Pâslariu (București), Doru Iftene, Mihaela Ionescu, Laurențiu Severin, Constantin Acsinte. Dirijor Koichi Inoue (Japonia).


Prețul biletelor este de 40 lei, 30 lei, 25 lei (în funcție de locul din sală), 20 lei - pensionari, 15 lei - elevi, studenți în grup organizat.


După ce, săptămâna trecută, pe scena Teatrului de Stat a avut loc premiera spectacolului "Șobolanul Rege", sâm-bătă, 27 februarie, de la ora 19, se va juca din nou poate cea mai ancorată în realitate dintre piesele scrise de Matei Vișniec, în regia artistică semnată Radu Dinulescu.


În distribuție îi veți revedea pe Iulian Enache, Remus Archip, Maria Lupu, Marian Adochiței, Mihai Sorin Vasilescu, Andrei Cantaragiu, Adrian Dumitrescu, Mirela Pană, Georgiana Mazilescu, Ana Maria Ștefan.


Duminică, 28 februarie, de la ora 19, comedia romantică a lui Neil Simon - "Desculț în parc", transpusă scenic de Liviu Manolache, vă propune două ore de bună dispoziție în compania actorilor constănțeni Florina Stănculeț, Tani Ștefu, Nina Udrescu, Liviu Manolache, Gelu Ciobanu.


O comedie fermecătoare cu personaje - un cuplu de tineri căsătoriți, o soacră, un vecin excentric - care încearcă în felul lor să demonstreze că viața trebuie trăită în prezent și că a merge desculț în iarbă este o clipă care nu trebuie pierdută în viață.


Comentează știrea

adevar
27 februarie 2016
adevar

Cel mai prost popor din ue incearca sa vorbeasca de opera

Articole pe aceeași temă

Luni, 22 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Stand-up comedy  cu Teo, la Harlequin
Sâmbătă, 20 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Spectacol de teatru  cu Trupa Suflețel
Pagina a fost generata in 1.7097 secunde