Pavel Bartoș a deschis Gala Tânărului Actor de la Costinești

159
Pavel Bartoș  a deschis Gala Tânărului Actor de la Costinești - pavelbartos-1410279972.jpg

Articole de la același autor

Complexul Vox Maris Grand Resort, din stațiunea Costinești, găzduiește, începând de ieri și până vineri, 12 septembrie, cea de-a XVII-a ediție a Galei Tânărului Actor - Hop, program permanent al UNITER și singular în peisajul festivalier autohton, care are ca scop promovarea și lansarea tinerilor absolvenți din învățământul superior artistic de stat și particular.

Prezentatorul acestei ediții este Pavel Bartoș, și el fost câștigător al premiului pentru cel mai bun actor al Galei Hop, în 1999.

Timp de trei zile, între orele 10.00 - 11.30, au loc atelierele "Hop și eu", coordonate de Andrea Gavriliu, urmate, de la ora 17, de concursurile la secțiunea individual, iar de la ora 19, de concursurile la secțiunea grup / spectacole.

Astăzi și mâine, de la ora 21.30, sunt programate două episoade "Bonus Hop Shop", în afara concursului, la care participă concurenții Hop 2014.

Vineri, 12 septembrie, înaintea festivității de decernare a premiilor, de la ora 19.45, va fi prezentat un spectacol invitat în afara concursului - ActOrchestra", în regia lui Horia Suru, o producție realizată sub auspiciile Centrului de Creație și Cercetare "Ion Sava", în cadrul programului TNB pentru Noua Generație de creatori - 9G, la care participă Petre Ancuța, Florin Călbăjos, Emilian Mârnea.

Cea de-a XVII-a ediție se va încheia cu spectacolul "Hop și eu", rezultat în atelierul de mișcare coordonat de Andrea Gavriliu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Septembrie 2014
Stire din Sport : Festival de parașutism, la Costinești
Pagina a fost generata in 0.7423 secunde