Patru seri de concerte, la Clubul "Doors"

Marţi, 21 Ianuarie 2020
279
Luna aceasta, Clubul "Doors" din Constanța împlinește 14 ani de la înființare. Cu această ocazie, fanii vor avea parte de mai multe concerte. 


Astfel, joi, 23 ianuarie, de la ora 19.00, Silviu Covaci deschide seria celor patru zile aniversare "14 Years Doors Club". Unul dintre cei mai îndrăgiți constănțeni, care reușește de fiecare dată să creeze prin intermediul muzicii sale o empatie naturală cu publicul, Silviu Covaci urcă pe scenă pentru a încânta publicul. Alături de el, se va afla Ioana Crudu (vioară). 


Vineri, 24 ianuarie, la ora 23.00, își vor face apariția pe scenă membrii trupei "GOLAN", despre care se spune că au un sound diferit la fiecare concert. 


Multe genuri și combinații între ritmuri vă așteaptă și sâmbătă, 25 ianuarie, începând cu ora 23.00, când, pe lângă hip hop, glitch, electronic dub, drum and bass, veți găsi rock, breakbeat sau dancehall, toate acestea marca Argatu’. Piesele conțin atât sample-uri de folclor, cât și sunete originale. În plus, veți descoperi inclusiv sunete calde de caval, fluier, țambal, cimpoi și multe altele. 


Argatu’ creează muzică încă de la 17 ani. Fiecare album al său încearcă să aducă un element inovativ, o mică schimbare. De la album la album, calitatea soundului și tehnicile de producție s-au maturizat. 


Duminică, 26 ianuarie, de la ora 19.00, Club "Doors" vă invită la concertul Mihai Mărgineanu și Banda Veselă. În cazul lui, muzica este inspirată din folclorul urban, unele melodii fiind preluări ale unor cântece vechi de pahar, iar altele fiind creații proprii în același gen. Versurile sale sunt adeseori explicite, conținând cuvinte necenzurate. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1898 secunde