Paradă de mașini vechi, în parcarea de la VIVO!

401
Paradă de mașini vechi, în parcarea de la VIVO! - paradademasini-1539965904.jpg

Articole de la același autor

În week-end, constănțenii sunt așteptați să-și clătească ochii la o paradă de mașini clasice. Retromobil Club România Filiala Constanța ne invită la "Retroparada Toamnei" organizată în parcarea exterioară VIVO! Mall Constanța.

În premieră pentru o retroparadă, se va organiza un mic festival pe durata a două zile. La acest eveniment vor fi prezente rulote mobile de streetfood, cabină foto cu costumații clasice și imprimare pe magneți cu evenimentul (contracost), concursuri interactive, târg de vechituri și piese auto clasice și bineînțeles tradiționala paradă a vehiculelor istorice care vor circula pe categorii de mașini pe diferite rute, astfel încât constănțenii își vor aminti cu nostalgie vremurile demult apuse.

Concursuri interactive cu premii surpriză

Sâmbătă dimineață, între orele 9 și 10, va avea loc sosirea participanților. După care, vor "curge" surprizele. De la ora 12, încep concursurile interactive, iar festivitatea de premiere este programată pentru ora 17. Vor fi acordate premii pe baza votului publicului, dar și de la organizatori.

Duminică, între orele 10 și 12.30, se deschide târgul de vechituri și piese auto clasice, dar și expoziția de mașini. Constănțenii care au de vânzare obiecte vechi sau piese de mașini retro sunt invitați să le expună, duminică, începând cu ora 9.

La ora 13, este programată plecarea în paradă de la VIVO! Mall, pe categorii de mașini pe diverse rute din oraș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4322 secunde