"Panica la operă" a fost pe bune. Ștefan a cerut-o pe Georgiana de nevastă și…

499

Articole de la același autor

Constănțenilor care joi seară au ales să fie spectatori la Casa de Cultură a Sindicatelor, la piesa "Panică la operă", renunțând la minciunile de pe sticlă, li s-a oferit șansa de a se reîntâlni pe viu cu o parte dintre actorii îndrăgitului serial "Las Fierbinți", dar și să fie părtașii unui moment de final emoționant.


În decorul unui apartament de hotel, din Cleveland Ohio, prin anul 1934, directorul Operei îl convinge pe asistentul său, Max (interpretat de Leonid Doni alias "Robi polițistul"), să ia locul unui celebru tenor - Tito Merelli -, ce urma să-l interpreteze pe Othello. Titularul leșinase din cauza unei doze mari de sedative înghițite în dorința de a se sinucide din dragoste de… nevastă. 


În final, după o poveste încâlcită, cu numeroase încurcături - în care apar și Monica Davidescu, și Anca Dumitra (Geanina din Las Fierbinți) și delicioasa Ecaterina Țugulea (Dalida, secretara primarului din același serial de succes) și Mihai Munteniță -, la un moment dat pe scenă se vor afla doi Othello. 


Într-un continuu du-te vino halucinant pe cele cinci uși ale decorului, când doi Othello, când două femei îndrăgostite de tenorul Tito, stârnind hohote de râs în sala plină aproape de refuz la Constanța, poate și datorită background-ului protagoniștilor. 


Cert este că cele câteva sute de spectatori s-au bucurat copios, în cele aproape două ore, de conceptul regizorului Răzvan Săvescu, cunoscut pentru serialul TV "La bloc" și alte piese de teatru, precum și pentru prima producție cinematografică, parțial filmată în New York, "America, venim!".


Și pentru că la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța încep să apeleze și alt gen de… spectatori - cum a fost cazul celui care i-a făcut o declarație de dragoste iubitei pe un banner afișat anul trecut - de data aceasta, Ștefan a venit de pe Valea Prahovei să o ceară în căsătorie pe constănțeanca Georgiana fix pe scenă, după spectacol. 


Iar actorii au trăit "panica" alături de cei doi tineri… răspunsul, în final, fiind pozitiv.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017
Stire din Cultură-Educație : Spectacol la Fundația Giovanni Bosco
Pagina a fost generata in 0.5765 secunde