"Opriți distrugerea învățământului românesc!"

248
1

Articole de la același autor

La această oră, la Casa Universitarilor din București se desfășoară o masă rotundă ai cărei organizatori sunt Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), Consiliul Național al Rectorilor (CNR), Consiliul Național al Elevilor (CNE), Federația Națională a Asociațiilor de Părinți - Învățământul Preuniversitar (FNAP-IP), Federația Națională Sindicală "Alma Mater", Federația Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI), Federația Sindicatelor din Educație "Spiru Haret".


ANOSR a participat ieri la o întâlnire cu reprezentanții Guvernului pentru a discuta despre nemulțumirile studenților legată de finanțarea educației. Studenții au cerut garanții din partea Guvernului privind respectarea articolului din Legea Educației Naționale care presupune alocarea a 6% din PIB pentru educație, articol a cărui implementare a fost amânată de Ministerul Finanțelor Publice până la 1 ianuarie 2014. 


"Pentru PRIMA DATĂ în istorie, studenții, elevii, sindicatele, părinții, profesorii și rectorii se întâlnesc pentru a opri distrugerea sistemului educațional din România!", se mai arată în comunicatul remis redacției. 


Comentează știrea

CzJzAcmvrIuet
24 septembrie 2014
ybFdmspP

R1jgUv ihbpubbzlreg, [url=http://blhechlfjgdo.com/]blhechlfjgdo[/url], [link=http://ndkscnfwezbh.com/]ndkscnfwezbh[/link], http://svgdypnibpnh.com/

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Octombrie 2013
Stire din Cultură-Educație : UMC - gazda unui important eveniment
Miercuri, 23 Octombrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Profesorii ies în stradă!
Luni, 21 Octombrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Universități de top, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.496 secunde