Oportunități de inovație și antreprenoriat pentru elevii Liceului "Callatis"

293
Oportunități de inovație și antreprenoriat pentru elevii Liceului

Articole de la același autor

Liceul Teoretic "Callatis" Mangalia a fost gazda unui eveniment dedicat liceenilor pasionați de tehnologie și științe, în organizarea Junior Achievement Young Enterprise România și a reprezentanților din mediul de afaceri.

Evenimentul s-a desfășurat în cadrul programului de orientare către dezvoltarea unei cariere în domeniul științelor exacte (educație STEM) și către oportunități de inovație și antreprenoriat în domeniul științei și tehnologiei și precede a V-a ediție a competiției Sci-Tech Challenge, programată pentru luna martie 2017, la Constanța.

La întâlnirea cu liceenii callatieni, a participat Dorin Călin, Senior Program Manager JA România, însoțit de Gary Robertson și Lavinia Dinu, repre-zentanți din mediul de afaceri.

Elevii claselor a IX-a A, a IX-a B, a X-a A, a X-a B, aXI-a A și a XII-a A au răspuns cu interes la informațiile prezentate și au dialogat constructiv cu specialiștii, la final fiind răsplătiți cu trei premii constând în gadget-uri.

Activitatea la nivelul școlii a fost coordonată de profesor Corina Miha-lache (director), prof. Bechir Ghiulnar (director adjunct), în echipă cu prof. Livia Costache, prof. Silvia Lipnic, prof. Mihaela Pilat, prof. Georgeta Magaz, prof. Sali Ghiulserin, prof. Gabriela Popa, prof. Didina Munteanu, prof. Geta Han, prof. Luminița Pătrînoiu, prof. Cristian Hariton și profesor psiholog Carmen Faliboga. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5142 secunde